Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový problém, a to špatnou psychiku. Nejen, že si nevěřím, ale vše beru až příliš osobně, téměř vše mě rozbrečí a to způsobuje časté komplikace s lidmi v okolí. Snažím se ignorovat emoce, ale nedaří se to. Prosím poraďte, co stím.
"lerny", zavzpomínejte, co v dětství, pochválil Vás někdo? Nebo jste jen plnila příkazy? Záleží, jak jste stará, jestli 15 roků, nebo jste těhotná, nebo jste v klimaktériu. Bylo by toho spousta a věřte, že nejste sama. Může to být po nějaké situaci, nebo je to teď v pátek a o víkendu budete sama. Pokud je to dlouhodobá záležitost, tak navštivte psychiatra, napíše Vám léky a za pár týdnů by se to mohlo zlepšit. Jistě poradí další. - stařenka
Předně ,neexistuje špatná psychika. Ignorovat emoce nelze..."Téměř vše mě rozbrečí"... to je co všechno?Předpokládám,že Mr. Been to není... Nevěří si spousta lidí.Ti tzv. "sebevědomí machři" jsou nejistí nejvíce.Pamatujte,že cesta nikdy nevede okolo,ale skrz.. Ty emoce musíte odžít.Pláč musíte odbrečet,protože si cestu ven nakonec stejně najde.Vztek rovněž a smutek také.Nelze to obejít.To se Vám může dařit určitý čas až se pak jednoho dne zhroutíte a vše "vyletí" ven.Když si uděláte na ruce bolák,také prochází tkáň hojivými procesy.Nemá smysl přechodit kýlu či zápal plic. Duše,nebo chceteli psychika, se má snahu také sama hojit.To si málokdo uvědomuje. Vás prostě "bolí Vaše duše". Přestaňte se analizovat a posuzovat jestli berete něco málo,nebo hodně vážně a zkuste být více sam(a) sobě kamarád(kou).Přestaňte se peskovat a porovnávat z ostatními.Jediné co máte,jste vy sam(a). Zkuste profesionála psychologa,protože pokud se jedná o hlubší problém je dobré když na to jste s někým,kdo Vám může vysvětlit proč se cítíte tak a tak v určitých situacích.Vykašlete se na svět (sám se o sebe postará) a věnujte se sama sobě a když máte chuť smutnit,tak smutněte,když je Vám do pláče tak plačte.I v tomto se nezavrhujte a neopouštějte samu sebe.Také jste neuvedl(a )věk,což je důležité.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.