Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
chctěla bych se zeptat.Dva lidé vlastní každý polovinu bytu.Jeden z nich se rozhodl svoji polovinu prodat ( se souhlasem spoluvlastníka) a se zájemcem sepsal Kupní smlouvu.Vklad do katastru již byl proveden.Na smlouvě je datum splatnosti ceny 30.6.2011. Pokud prodávájíc do toho data nezaplatí, co má prodávající dělat ,aby se domohl svých peněz?Dát ho k soudu?
děkuji
Mně to připadá jako pohádka.NIKDY bych neudělal vklad do katastru,před tím než bych dostal peníze.Teď když jste nedostali peníze,se můžete akorát klouzat.Zákony u nás jsou na co?Na ...o.Určitě vám to dá pěkně vyžrat.
Mě osobně se záležitost netýká,ale mých známých.Proto mě to zajímá.
Dotyčná osoba prodala polovinu a přepsala, protožeji hrozí exekuce za nesplacené dluhy.Chtěla se tudíž vyhnout zabavení
poloviny bytu.Peníze chtěla použít na splacení svých závazků.Ale bohužel druhé straně se nepodařilo zatím vyřídit úvěr.
Takže pokud nemáte radu,zdržte se podobných komentářů.
Od toho je poradna,s výsměchem si běžte na pavlač...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.