Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hnisání palce

Od: elois* odpovědí: 7 změna:

Mám problém. Už 2x se mi zanítil palec na noze. Neměla jsem žádnou ranku, ani mi nehet nezarůstal. Zřervenal mi a za dva dny jsem tam měla hnis. Nevěděla jsem co dělat a tak se mi zánět zhoršil (nic jsem s tím nedělala :) ). Tak jsem šla k doktorce. Ta mi to řízla /bolelo to jako ďas). Hojilo se to asi 2 týdny, měla jsem tam i steh. No jenže pak asi po půl roce znovu. Tak mi udělala ablaci nehtu (část nehtu mi vzala). Pak rok nic a te´d znovu. Už v životě nepůjdu k doktorce :D. Tak jsem to hned ze začátku začala kapat propolisem a (tí trí olejem) :)Zánět se nezhoršil, ale ještě to není úplně dokonalé, jen se to nezhoršuje. Poradíte mi? :) Záněty palců jsou prý časté a nehci si zase nechat řezat - stejně to nepomohlo. Děkuji za odpovědi :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cibuk*
hodnocení

1x

Zajděte si do lékárny a opravdu si kupte řepík,když ho nechcete si sama usušit a dokupte si k tomu homeopatika 30CH a užívejte 1x denně.Určitě pomůže.

hodnocení

0x
Dobrá je na to taky jodová mast Betadine, volně v lékárnách.doplněno 17.06.11 09:29: S cukrovkou by to taky mohlo souviset; jeden signál ale nemusí ic znamenat. Další příznaky (ne všechny se musí vyskytovat):. nadměrná žízeň. časté a nadměrné močení. pocit nadměrné únavy a slabosti . neplánovaný váhový úbytek. pomalé hojení oděrek a ran. opakující se infekce - hlavně afty a záněty močových cest. rozmazané vidění. pocity snížené citlivosti a brnění v končetináchPříležitostná kontrola hladiny cukru v krvi neuškodí, ale dopředu bych se netřásl. (Ta doktorka vám to nedělala?)
des*

Docela normálně se tohle děje při cukrovce,začíná to na palcích,a postupuje to dále ,až se ušmajzne noha.Jinak se takové bolesti koupou v odvaru z řepíku.Teď je ho všude dost,nasušte si ho do foroty a koupejte.Potom zavázat v řepíkové masti.

hop®

Co je řepík? ˇˇZe by řebčík?

doplněno 17.06.11 00:24:

;)

des*
hop®

Aha, tak tohle babča na zahrádce neměla, ta pěstovala právě ten řebčík! *nevi* Díky za odkaz! *palec*

hodnocení

0x

Je treba udelat take vnitrni ocistu tela,hlavne jatra ,slinivka,slezina.Mene tuku v jidelnicku.urcite by pomohlo uzivani aloe vera a muzete u mazat na palec.Musite hledat hlavni pricinu onemocneni,nekde v tele,takze ta ocista prospeje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]