Nejste přihlášen/a.
Mám problém. Už 2x se mi zanítil palec na noze. Neměla jsem žádnou ranku, ani mi nehet nezarůstal. Zřervenal mi a za dva dny jsem tam měla hnis. Nevěděla jsem co dělat a tak se mi zánět zhoršil (nic jsem s tím nedělala ). Tak jsem šla k doktorce. Ta mi to řízla /bolelo to jako ďas). Hojilo se to asi 2 týdny, měla jsem tam i steh. No jenže pak asi po půl roce znovu. Tak mi udělala ablaci nehtu (část nehtu mi vzala). Pak rok nic a te´d znovu. Už v životě nepůjdu k doktorce :D. Tak jsem to hned ze začátku začala kapat propolisem a (tí trí olejem)
Zánět se nezhoršil, ale ještě to není úplně dokonalé, jen se to nezhoršuje. Poradíte mi?
Záněty palců jsou prý časté a nehci si zase nechat řezat - stejně to nepomohlo. Děkuji za odpovědi
Docela normálně se tohle děje při cukrovce,začíná to na palcích,a postupuje to dále ,až se ušmajzne noha.Jinak se takové bolesti koupou v odvaru z řepíku.Teď je ho všude dost,nasušte si ho do foroty a koupejte.Potom zavázat v řepíkové masti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.