Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Objednala jsem si tam boty a ačkoli jsem pátrala po netu po informacích, nic jsem nenašla. Oni vozí za parádní ceny botky z Anglie, takže mají delší dodací lhůtu. Dnes jsem narazila na dva příspěvky, že poslali někomu poškozené boty. Nemáte někdo zkušenost? Hrozné je, že si to na poště nemůžu rozdělat, než zaplatím.
Předem děkuji.
Nevím jak to jde na poště,ale já jsem si jednou objednal stříšku nade dveřě z plexiskla stála 6000,- a měla přijít PPL.Když ji přivezl,tak než jsem podepsal převzetí zásilky,tak jsem řidiči řekl,že si to nejdříve zkontroluji,měl sice řeči,že nemá čas atd,ale já vzal nůž pěkně jsem izolepu rozříznul a z kontroloval.Stříška byla na dvou místech dost hluboko poškrábaná,tak jsem honem naškrábal průvodní dopis,proč jsem zásilku nepřevzal a že jí posílám zpět s tím aby byli tak hodné a zaslali mi nepoškozenou,ale že budu postupovat stejně,nejdříve zkontoluji.Zalepil zase krabici izolepou a poslal po řidiči zpět.Trvalo to již asi 3 týdny když PPL přijel já rozbalil,vše bylo o.k,podepsal, zaplatil.Ale tu vaší zásilkovou službu jsem také nikde o ní informace nenalezl.Zda by ty mé praktiky šli udělat na poště to opravdu nevím.
Dobry den,
jako zastupce PetSport.cz apeluji na Vas dotaz. Denne odesilame desitky objednavek. Pokud nekomu zbozi nevyhovuje, je zde moznost do 14 dni od obdrzeni zbozi vratit bez udani duvodu, coz taky akceptujeme. Samozrejme se muze stat ze zbozi ma nejakou vadu, v pripade jiz opravdu poslednich kusu, jde trba o boty ktere byly vystaveny na prodejne. Toto je vsak zohledneno v cene a i v tomto pripade jde zbozi vratit.
Velice děkuji za Vaší odpověď. Nemůžete se zlobit za jistou obezřetnost u neznámého obchodu. Nikde se o Vás nemluví. Pravda, ani moc ve zlém (co to jsou dva příspěvky), ale ani v dobrém, pro srovnání. Můžete si být jisti, že pokud budu spokojená a někde narazím na podobný dotaz, tak po osobní zkušenosti velice ráda Váš obchod doporučím, jak jsem již ne jedenkrát v životě učinila.
Takže. Je výborné, že mě tu všichni znáte a tak nebudu snad podezřelá z reklamy. Ne. Dneska botky přišly, nové, nepoškozené, prostě bezva kauf. Jdu psát recenze.
Znám , mám od nich dvoje botky Reebok a Filla - koupila jsem je s rizikem naráz za dobrou cenu. Boty nepoškozené... tváří se koženě - ale nejsem přesvědčena že svršek je kožený. Ale velmi velmi pohodlné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.