Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oddálení menstruace o týden

Od: saman47* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, jedeme s manželkou na dovolenou a zrovna na ten termín jí vychází menstruace. Poradí někdo, jak bezpečně a zdravotně nezávadně posunout menstruaci o týden?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

0x

Bere manželka hormonální antikoncepci? Pak stačí začít s dalším platíčkem a vynechat sedmidenní pauzu, můžou se občas bez rizika brát dva cykly za sebou - menstruace se prostě nedostaví. Pokud HA nebere, ať si zajde na gynekologii a nechá si napsat léky na oddálení menstruace. Chce to ale začít brát několik (2-3) týdnů před očekávaným nástupem menstruace.

saman47*
hodnocení

Jedeme příští sobotu, takže asi smůla :((

claire*

Bohužel, začali jste to řešit pozdě... Tak co zbývá? Koupat se dá i s tampony a intimně si také můžete užít příjemné chvilky, intenzita už záleží na vašem vkusu ;)

martinaa*
hodnocení

0x

U doktora se drive dala pichnout injekce na oddaleni. Nevim, jestli se picha jste dnes:) Vetsinou to zabere, ale taky jsem se setkala se zkazenou dovolenou znamych, kdy mela menstruaci mnohem silnejsi, takze se nemohla ani koupat, dlouho chodit, nic.

tamara*
hodnocení

0x

Ať si manželka dojde ke gynekologovi a nechá si předepsat Norethisteron nebo Orgametril. Začíná se to brát dva/tři dny před menstruací, 2x denně - ráno a večer. Po dovolené to brát přestane a do tří dnů bude menstruovat:) Mně po tom občas bolí břicho, ale pokud manželka nemá bolesti při menstruaci, nemělo by jí to dělat problémy.

hodnocení

0x

Souhlasím naprosto s odpovědí Tamary. Brát ty léky, dokud je beru, nic. Poslední den dovolené už vysadit a třetí den je vše zase tak, jak má. Použila jsem to kdysi asi 2 x na Sázavě /spartanské podmínky, kadibudky, hygiena v řece.../, moc mi pomohlo, že něco takového je. Musel mi to ale napsat můj gynekolog, volně prodejné to není. Pěknou dovolenou bez! *palec*

Jenom se divím, šamane, proč dáváte tento dotaz Vy, proč se o ryze dámský problém nezajímá a neřeší jej Vaše manželka, předpokládám, že je plnoletá a svéprávná. Já už tyto problémy nemám, ale děda by je za mě určitě neřešil a ani bych to nechtěla.*tuc* Jaga.

bábinko, já kdybych měl jet na dovolenou do juhošky a věděl dopředu, že si na dovolené ani nevrznu, tak bych taky za tu svoji vílu zkoušel vše možné... možná, že šaman je aktivnější v rodině, nebo manželka o poradně neví a nebo neví o možnostech oddálení...

šamane, vyber flintu ze žita a honem s manželkou na gynekologii... dnes je čtvrtek, do příští soboty daleko... ale co nejdřív na gyndu, co když má doktor/ka příští týden dovolenou... co můžeš udělat dnes, neodkládej...

nikdy není pozdě!

doplněno 16.06.11 06:38:

jo, a po návratu DEJ VĚDĚT!

i naše polovičky jezdí na dovolenou a tady na poradně se mohou dozvědět, co a jak a kdy a vůbec s tímto problémem!

vedomezenstvi
hodnocení

0x

Já sama menstruaci vůbec neoddaluji od té doby, co používám menstruační kalíšek. Prostě si kalíšek vezmu i na dovolenou. Skoro před dvěma lety jsem na toto téma napsala článek, jak jsem menstruaci prožila u moře s kalíškem a báječně jsem si to užila.

Třeba to ženu bude inspirovat :) Přeji hezkou dovolenou

tamara*

Nechápu, jak si někdo může užít dovolenou s menstruací. Je to nepříjemné za všech okolností. Na druhou stranu chápu, že potřebujete prodat co nejvíce kalíšků, abyste na ty báječné dovolené mohla jezdit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]