Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na horké nohy - chodidla?

Od: evina* odpovědí: 4 změna:

Jsem těhotná a nemůžu v noci spát, mám hrozně horký nohy (chodidla) - mažu si je i několikrát chladivým peogelem, ale stejně mě po chvíli začnou zase jakoby pálit, v tu chvíli bych si je nejradši uřízla *zed*.

Měla jsem to i při prvním těhotenství, nevím jestli na to něco pomůže, oteklé je nijak zvlášť nemám. Přes den to je celkem dobrý, nejhorší to je když si lehnu a chci spát.

Máte někdo s tímto zkušenosti?

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

claire*
hodnocení

2x

Může to být od páteře, např. vybočená ploténka, což by v těhotenství nebyl až takový div. Běžte s tím k lékaři.

doplněno 15.06.11 21:34:

Ještě mě napadlo, že by to mohl být těhotenský diabetes - sice je to vzácný příznak, ale pálení chodidel se může objevit. Ať je to jak chce - konzultujte s lékařem, od toho ho máte ;)

evina*
hodnocení

Ano, cukrovku mám, tedy těhotenskou, píchám si inzulín. Ale nenapadlo mě, že by to mohlo být od toho, k lékaři se dovolám až zítra, tak uvidím co mi řekne.

Včera mi známí poradil fenistil gel a bylo to trochu lepší.

E.

hodnocení

0x

Zkusenost nemam,ale muze to byt nedostatek mineralu a jine..Zajdete rozhodne k lekari.

marcelka*
hodnocení

0x

Zkuste se na noc přiložit na chodidla rozmačkaný měkký tvaroh z lednice.Převažte obinadlem, nebo kouskem látky.Aby Vám v noci zábal nespadl, můžete si nazout nějaké volné ponožky.Tvaroh odvádí horkost, měla byste pocítit úlevu.Možno opakoval podle libosti..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]