Nejste přihlášen/a.
Jsem těhotná a nemůžu v noci spát, mám hrozně horký nohy (chodidla) - mažu si je i několikrát chladivým peogelem, ale stejně mě po chvíli začnou zase jakoby pálit, v tu chvíli bych si je nejradši uřízla .
Měla jsem to i při prvním těhotenství, nevím jestli na to něco pomůže, oteklé je nijak zvlášť nemám. Přes den to je celkem dobrý, nejhorší to je když si lehnu a chci spát.
Máte někdo s tímto zkušenosti?
Děkuji.
Může to být od páteře, např. vybočená ploténka, což by v těhotenství nebyl až takový div. Běžte s tím k lékaři.
doplněno 15.06.11 21:34:Ještě mě napadlo, že by to mohl být těhotenský diabetes - sice je to vzácný příznak, ale pálení chodidel se může objevit. Ať je to jak chce - konzultujte s lékařem, od toho ho máte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.