Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obavy jít mezi lidi

Od: dasa* odpovědí: 3 změna:

mám strašný stres z toho když jdu mezi lidi, ať je to kamkoliv, město, kino, restaurace,... obyčejně pak když tam přijdu, tak to ze mě trochu spadne, všichni mě mají za velmi společenského člověka, ale ve skutečnosti ve mně vře šílený vypětí, pár dní před tím, někdy i měsíce, když např. vím o nějaké akci, že se pojede, tak to je šílený, kolikrát právě kvůli tomu nikam nejezdím, že si říkám, že se nějak ztrapním, ... stále přemýšlím, co udělat, aby to bylo dobrý,... strachuju se, aby tam nebyl někdo lepší než já, co si o mně kdo pomyslí, kamkoliv jdu, vytipuju si někoho, o kom si pak řeknu, že je hezčí, lepší, vtipnější... a pak mě to tejden potom zaměstnává, že chci být taky taková, celkově prostě nevím kdo sem a jak se prezentovat a od toho se to celé vyvíjí,... když má někdo např. špatnou náladu, už vidim, že je to moje chyba, že se třeba divně tvářím... Je to šílený, pociťuje to někdo také, ví někdo, jak proti tomu bojovat?!... Nepište mi o tom, že mám nízké sebevědomí apod... Chci praktické rady, ne teorii... Děkuji mnohokrát

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
nemáš nízké sebevědomí, to je celkem normální jev. spousta lidí, co vypadají suverénně je na tom stejně, jenom tu suverenitu hrají a tebe to deptá. zkus se taky tvářit, že jsi hvězda, ikdyž si tak nebudeš připadat a pak budou řešit ostatní

ann*
hodnocení

0x

Toto je většinou výsledek, který si nesete z dětství. Vřele doporučujim, překonat se a navštívit psychiatra. On ve Vás ten problém najde a pak také hovor z psychologem je velice přínosný. Neberte to jako ponížení, ale jako nejrychlejší možnou pomoc, jak z toho ven! Dvě kamarádky z mého okolí k tomu dospěly a nyní jsou v mnohem větší pohodě a je to znát i na jejich životě celkově. Naopak sestra od mého přítele to podcenila a málem umřela na předávkování práškama! Neunesla sama svoje jednání. k zubaři jdete taky když Vás bolí zub ...

martinaa*
hodnocení

0x

Bud sama sebou, prestan resit blbosti a okoli. Prestan resit, jak se na tebe kdo diva a zda jsi spravne oblecena ci dostatecne vtipna. V okoli je spousta lepsich a spousta horsich lidi, nez jsi ty, tomu se rika spolecnost.:) Hlavne si na nic nehraj, okoli to driv nebo pozdeji pozna a budes za falesneho pokrytce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]