Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dokument o mravencích

Od: morena* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

prosím o nápovědu, zda by někdo náhodou nevěděl o nějakém zajímavém dokumentu o životě mravenců. Žádné horory ani způsoby hubení, sháním čistě název pořadů, kde se popisuje jejich žití na této planetě. Tak pokud by někdo věděl, budu vděčná.

Děkuji a mravencům zdar *jasne*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

pokud to nemusí být jen dokument a nic jiného, než dokument, tak první, co nabízím je Ondřej Sekora a jeho díla o Ferdovi s červeným tečkovaným šátkem...

to nám dalo první a nezapomenutelné informace o těch malých tvorech, které třeba obdivovat... pokud si někdo z uživatelů chce obnovit některé dojmy, může zkusit např. na : abatar.cz/...

a protože je na internetu mnoho informací o mravencích, i když ne tolik jako mravenců, dávám zatím třeba

je jich mnoho k nalezení na You Tube po zadání některého z hesel: mravenec, ant, formica, ameise, муравей a mnoha dalších jmen mravenců v různých jazycích

s těmi pořady je to horší, nemáme přístup do databáze médií, které takové pořady uvádí třeba na obrazovku... bohužel

Dokument o mravencích
morena*
hodnocení

Děkuji velice za vyčerpávající odpověď :) Sháním opravdu jen dokument. Na ty Youtubka se mrknu, to mě nenapadlo. Šlo mi hlavně o to, jestli někdo nemá doma DVD, že by mi napsal název a já bych se pokusila to poshánět. Ale moc díky.

hodnocení

2x

Občas něco o jejich životě je v televizi. Já mám o nich DVD.

morena*
hodnocení

Můžete mi prosím jen popsat název toho DVD? Díky moc

V sobotu na čt 24 v pořadu Prizma v 18.30 bude pořad o mravencích. Až DVD najdu, dám vědět.

morena*
hodnocení

bobby
hodnocení

0x

Mikrokosmos? To je takovy roztomily dokument o broucich.

imdb.com/...

Melo by to existovat i s ceskyi titulky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]