Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč je zadané téma vyřešené?

Od: nadne odpovědí: 4 změna:

Jaké jsou jednoznačné důvody tvrzení, že "otázka je vyřešená, když má 101 odpovědí"? Jaké k tomuto tvrzení má stanovisko autor původního tématu "Podvod ..."?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

4x

Nadne, milý vole, proč jste tak pesimistickej a urejpanej a kazíte tady všem náladu?! Souhlasím s Patronkou a její názorem o sebemrskačství, Vy prostě chete někde brečet a obtěžovat svými problémy, které nemáte a pouze si je vymýšlíte! A Vy si je vymýšlíte tak věrohodně, že je opravdu máte, protože Vaše myšlení je těžce negativní, a tím svým nesmyslným myšlením si vyrábíte své problémy a tady akorát rušíte místní pohodu. Proč, sakra, nezkusíte myslet aspoň trošku pozitivně?! Buď jste bréča, který chce, aby ho všichni litovali, potom jste tu našel pochopení - ale nic se nesmí přehánět. A věřte, pouze vrozená slušnost mi brání Vás poslat do ... (i moje trpělivost má své meze...)

P.S.: pokud jsem se spletl, tak se zargistrujte a pošlete mi své vyjádření vnitřní poštou.

výtka
Upozornění od sys hejkal 14. 06. 2011 06:31:24
hope, až na to milé hovězí, co jsi vzpomenul na začátku příspěvku, by se s tebou dalo souhlasit... takže opravdu využívej i nadále vrozenou slušnost...

martinaa*
hodnocení

3x

- Lze tedy předpokládat, že původní otázka je vyřešena.- To neznamena "je vyresena". Ovsem ocekava se, ze zde nebudeme jen tak placat, ale snazit se poradit... pak to neni poradna, ale diskuzni krouzek:)

pt®
hodnocení

0x

Může se pokračovat dál, znovu dát otázku o Podvodu s mobily. - stařenka

Upozornění
Tato otázka obsahuje 101 odpovědí. Lze tedy předpokládat, že původní otázka je vyřešena. Máte-li další, vložte ji jako novou otázku.

petrk*
hodnocení

0x

Podle mě téma vyřešené není a navrhuji přesun na jiné forum:

podvodnici.phorum.cz/...

Díky Petr K.

doplněno 13.06.11 22:33:

Ještě doplním, jednalo se o téma - Podvod na Livemobil

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]