Nejste přihlášen/a.
Jaké jsou jednoznačné důvody tvrzení, že "otázka je vyřešená, když má 101 odpovědí"? Jaké k tomuto tvrzení má stanovisko autor původního tématu "Podvod ..."?
Nadne, milý vole, proč jste tak pesimistickej a urejpanej a kazíte tady všem náladu?! Souhlasím s Patronkou a její názorem o sebemrskačství, Vy prostě chete někde brečet a obtěžovat svými problémy, které nemáte a pouze si je vymýšlíte! A Vy si je vymýšlíte tak věrohodně, že je opravdu máte, protože Vaše myšlení je těžce negativní, a tím svým nesmyslným myšlením si vyrábíte své problémy a tady akorát rušíte místní pohodu. Proč, sakra, nezkusíte myslet aspoň trošku pozitivně?! Buď jste bréča, který chce, aby ho všichni litovali, potom jste tu našel pochopení - ale nic se nesmí přehánět. A věřte, pouze vrozená slušnost mi brání Vás poslat do ... (i moje trpělivost má své meze...)
P.S.: pokud jsem se spletl, tak se zargistrujte a pošlete mi své vyjádření vnitřní poštou.
Může se pokračovat dál, znovu dát otázku o Podvodu s mobily. - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.