Nejste přihlášen/a.
Zdravím, asi před 3 měsíci jsem měl při tělocviku úraz kolene. Po nahlášení pojišťovně asi 3 dny po úrazu mi do týdne zaslali bolestné podle jejich tabulek 400 kč. To ovšem ještě ani doktor nevěděl že bude nutná operace ( odstranění poškozené tkáně, zastavení krvácení,...) a teď když jsem zažádal o přezkoumání výše odškodného tak mi pojišťovna odepsala že operace nesouvisela se zraněním. Zřejmě si myslí že sem si jen tak z nudy natrh tkáň a začal krvácet . Doktor vyplnil papír na výši odškodného na určitý počet bodů. Ale pojišťovna ho vůbec nevzala v potaz. Docela dost mě to štve když jsem s tím marodil skoro 2,5 měsíce. Poradtě, mám se odvolat proti rozhodnutí pojišťovny? Vůbec nevidím důvod proč si teda to pojištění platit.
Jestliže máte zdravotní dokumentaci OK, tak se uřčitě odvolejte. Pamtujte, že pojištovna se vždy brání vyplácení, jak to jde.
Pokud lékař potvrdí, že máte pravdu, braňte se.
díky za podporu, všechny papíry mám v cajku. Musím jenom sesmolit nějaký dopis Divný je ale to, že po mě žádný papíry ani nechtěj, prý mají své tabulky. A to ocenění od doktora jsem jim doslova vnutil. Ale když mi to doktor ocení na 1700 ( což za tu bolest opravdu nestojí
) a pojišťovna na 400. To si můžou říct že mi podle tabulek nic nedají ani za utrženou ruku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.