Nejste přihlášen/a.
zdravím, je mi 19 a mám pořád akné, ale někdy až moc, je to hrozné, nerad chodím mezi lidi protože je to opravdu hrozné, dělá se mi hlavně na čele což je nejhorší nemáte někdo zkušenosti jak na to? díky moc
Tak že co pomohlo mně? Měla jsem to taky ošklivý a styděla se mezi lidmi, těd už to mám naštěstí v klidu a žiju zas normálně..Vím co to je za pocit.Byla jsem u konžní a to co mi předepsala byl Duac gel, který mi pomáhal ale stejně se mi tvořili další pupínky..Vyzkoušela jsem víc anitibiotik ale žádné z nich nevyléčili příčinu.A těd jak jsem se toho zbavila- možná otrepané ale pomohlo mi přestat úplně ale úplně jíst jakékoli sladkosti krom ovoce a sem tam když udělá máma koláček tak si dám kouek..Pít víc normální kouhoutkové vody..Taková menší dietka od mastného a kořeněného.+ vitamíny CEM M s echynaceou(je potřeba při té dietě) a na konec co mi teda pomáhá těd úplně zázračně a bombasticky je jablečný ocet :D normálně bio jablečný ocet za 59kč litr..trošičku, půl na půl s vodou a do rána nádhera..Nanášet jen lokálně.Smrdí to ale fakt pomáhá.A trochu pálí do očí ale doporučuju.Je to levné a zázrak ) držím palce
Zkus nějaký konopný krém, měla jsem ošklivé akné na zádech jediné co zabralo byl konopný krém z Tesca za cca 35 Kč.
taky jsem slyšel o tabletách s názvem "Roacutan" /nejsem si jist přesným zněním/, užívají se krátkodobě a jsou poměrně velmi účinné, vedlejším účinkem je nadměrně vysušená pokožka, která se ale nesmí mazat obyčejnými krémy jako Nivea /!/, pak by byla léčba kontraproduktivní...Mezi další účinná ATB patří ještě např. Dalacin, je pměrně dobře snášen
doplněno 15.06.11 11:16:dále doporučuji: neponocovat,dodržovat správnou životosprávu, nepít příliš mnoho kávy a přiměřeně se slunit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.