Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam vyrazit v Praze S RODIČI?

Od: cocinkamichalka* odpovědí: 10 změna:

Ahoj všichni :)

zdravím Vás a prosím o radu:

Na moje promoce přijedou rodiče - mamka a taťka. Budu je vyzvedávat v Praze a ráda bych jim připravila zajímavý program na odpoledne. Abych trochu přiblížila situaci - taťka je typický Valach (táhne mu na 50), který v Praze snad ještě nikdy nebyl, např. nikdy nejel metrem. Na kulturní památky moc není. S mamkou bychom si udělaly výlet po obchoďácích ;), ale to s taťkou nepůjde.

Můj plán je zatím takový: chtěla bych je vzít do 3D IMAXu (aby táta viděl, co se změnilo za těch 20 let, co nebyl v kině :-D) a večer (budeme čekat na odvoz) do IKEY, protože plánují rekonstrukci a mohli by tam načerpat inspiraci.

Kdybych měla vymyslet program pro sebe nebo své přátele, nemám problém, ale v tomto případě mě už opravdu dochází inspirace :) Poraďte prosím :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

partys*
hodnocení

1x

Když jsme byli synovi na promoci,tak nás vzal na Žižkov na věž a viděli jsme Prahu jak na dlani,prohlídku jsme dokončili o patro níž v restauraci kde bylo příjemné posezení. Do dnes na to rádi vzpomínáme byl to zážitek.

cocinkamichalka*

Děkuji :) Ještě jsem asi zapomněla dodat, že taťka i mamka mají panický strach z výšek :D Ono to s mými rodiči nebude jednoduché :-D

krkovicka*
hodnocení

0x
Technické muzeum,Hradčany,plavba parníkem,Kampa,Letná...

Já se vžiju do situace protože jsem taky typický Valach téměř stejného věku,takže já už bych asi nevolil velké běhání po městě,protože nás,starší pány,už to unavuje*smich*.

Ale Technické muzeum a Zrcadlový sál na Petříně (je ovšem důležité zastavit se před správně zvoleným zrcadlem,které zeštíhluje...) bych si asi ujít nenechal.

cocinkamichalka*
hodnocení

Děkuji za návrhy, bohužel to bude pondělí a to je technické muzeum ZAVŘENO :( Ale Petřín mě taky napadl - nahoru lanovkou a dolů pěšky :)

krkovicka*
Škoda,že je muzeum zavřeno.Nenápadně bych tam tatínka "uklidila" ať s mámou oběháme obchody.
nikl*

To jsi me potesil, ze si myslis ze jsi postarsi v padesati;).

Ja jsem tu kdysi napsal ze uz jsem postarsi, protoze me bude v kvetnu 58 a nekterych lidi se to dotklo:D

nikl*
hodnocení

0x

Tvyho tatku bych asi poslal do teto restaurace;) Libilo se tam i me zene(kanadance):)

npivovar.cz/...

cocinkamichalka*

Díky za tip :)

nikl*

Neni zac:) Kdyby to nebylo z Kandy tak daleko, tak bych sel s nim;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]