Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se omluvit za neprichod do prace?

Od: ptacecek odpovědí: 5 změna:
Dobry den, poradite jak se omluvit v praci?
V patek mi bylo tak bolestive v hlave ze jsem nemohl ani telefonovat. O 3 hodiny me probudil zvonici tel a jelikoz uz to bylo lepsi, zvedl jsem ho, ozval se rev meho sefika co to je za bordel ze tam nejsem, omluvil sem se mu za cas a bolest, načez to nastvanym hlasem ukoncil tim ze to budeme resit v pondeli. Vim ze me nevyhodi, je to po roce prace prvni rest a jedine co z toho bude je jeho rev a ten mi cini problem...jak to zacne nevypadne ze me skoro nic, natoz kloudne slovo... Poradite co se jak nejrychleji omluvit bez zakoktani a tak aby to sef zeral a meli jsme oba klid...az na to rvani jsou to dobri lidi a Ja narozdil od kolegu, mam z detstvi hruzu z muzskeho rvani.Predem vsem dekuji za odpovedi.ptacek

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Místo telefonátu posílám sms:)

hop®
hodnocení

1x

To je pokaždý a u každého jinak!

Mně když bolí hlava od chlastu, tak nemusim nic vysvětlovat. Šéf to hravě pozná podle toho, že nejsem v práci a nezvedám telefon. Když mu pak po vystřízlivění (většinou odpoledne) volám, tak ho nechám vyřvat a život jde dál. Nedělám to pravidelně ani často, ale občas přijde žízeň a situace...

Tím chci říct, že pokud šéf chce řvát, tak ať se vyřve, tím se uklidní, ujistí se v pocitu že je nad Vámi a že Vás zm*dal tak, že z toho ani nemůžete mluvit (nesmíte se mu snažit skákat do řeči) a pak už bude v klidu a nastane čas na rozumnou debatu...

doplněno 12.06.11 20:38:

Raději ještě dodám, že ten můj "šéf" je můj dobrý kamarád ještě z dob, kdy jsem se živil něčím jiným, a že ve velkých firmách s neosobními vztahy to funguje trošku jinak...

krkovicka*
hodnocení

0x
S úctivou poklonou se mu omluvte,navrhněte mu odpracování.Řešte to jako velcí rozumní lidi,bez řevu(myslím si,že už řvát nebude-přece jenom už vychladl) a buďte rád,že při Vás budou stát všichni svatí. ZAVOLAT JSTE ALE MĚL! To se nedá omluvit.

buss
hodnocení

0x

Je v tom trošku problémeček, záleží o jakou vykonávanou činnost jde, zda nevznikne škoda, zda nemusí někdo další zaskočit ..., když dělám něco sám tak to nadpracuji, či si vezmu dodadečně nějaké volno, dovolenou.

nadne
hodnocení

0x

... Když Vás nevyhodí, tak jste šťastný člověk. Nechte si klidně od šéfíka vynadat, všechno uznejte, až donadává, tak se znovu omluvte, že Vám bylo moc mizerně, řekněte, že ten čas napracujete. Pak pozvěte šéfíka třeba na večeři nebo po práci do vinárničky. Takové štěstí máte na tak hodného šéfa, který jenom řve; to Vám závidím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]