Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zjistit icq číslo

Od: ivinek* odpovědí: 14 změna:

zaregistroval jsem se na icq7 ale neposlaly mi emailem jaké mám číslo neví někdo kde si to mmám zjistit?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Pokud mi pošleš Tvoji mailovku (třeba vnitřní poštou), zkusím Tě vyhledat.

ivinek*
hodnocení

cezar1030@seznam.cz

hop®
12.06.11 13:07

607059129

ivinek*
hodnocení

jak jsi to zjistila?

hop®

Zjistil! ;)

Jednoduše, jsem přihlášen na ICQ a stačilo vyhledat kontakt podle mailu a v podrobnostech je i ICQ číslo. :)

ivinek*
hodnocení

aha tak díííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííík

hop®

Rádo se stalo! :)

naihonn*

Teď už jen sehnat mobil s tímhle číslem a to se to hned bude všechno snadno pamatovat. *smich*

naihonn*
hodnocení

0x

Tak pokud se nepletu, tak by se mělo jít přihlásit i s pomocí toho registračního mailu místo čísla.

ivinek*
hodnocení

jo mě se de přihlásit alekdyž někomu chci říct číslo na icq aby si mně přidal tak to nevím*zed*

naihonn*

No, pokud je to to nejnovější icq, tak tam stačí dát nahoře Nabídka -> Zobrazit můj profil a tam je i číslo a všechno ostatní. U jiných verzí icq to je obdobné.

doplněno 12.06.11 13:13:

Ale ano, ostatní si tě snadno najdou přes icq i zadáním emailu. *frajer*

hop®

Jak si může dát "můj profil" když nemá číslo, kterým se přihlásí? *stop*

doplněno 12.06.11 13:16:

S přihlášením pomocí mailu to zkusím, mám více ICQ na jeden mail, jsem zvědav, jak si to s tím poradí... ;)*smich*

naihonn*

Jak už tu bylo řečeno, přihlásit se jde i s tím emailem zadaným místo čísla. A pak se na to číslo zpětně podívat ve svojem profilu.

doplněno 12.06.11 13:20:

To je dobrá otázka, vím, že mě kdysi nešlo nový icq na stejnej email, právě proto, že by v tom byl zmatek. Ale tak třeba se časy mění a už to dá automaticky vybrat z těch, co byly na ten mail zaregistrovaný.

*klik*

hop®

Mně šla dvě čísla na stejný mail, ale už je to déle. Mám ICQ 5546xxxx, tedy ještě pouze čtyřmístný. V té prehistorické době přihlašování mailem nefungovalo. *smich*

doplněno 12.06.11 13:27:

... ale možná existovalo podobné telefonní číslo... *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]