Nejste přihlášen/a.
zaregistroval jsem se na icq7 ale neposlaly mi emailem jaké mám číslo neví někdo kde si to mmám zjistit?
Zjistil!
Jednoduše, jsem přihlášen na ICQ a stačilo vyhledat kontakt podle mailu a v podrobnostech je i ICQ číslo.
Tak pokud se nepletu, tak by se mělo jít přihlásit i s pomocí toho registračního mailu místo čísla.
No, pokud je to to nejnovější icq, tak tam stačí dát nahoře Nabídka -> Zobrazit můj profil a tam je i číslo a všechno ostatní. U jiných verzí icq to je obdobné.
doplněno 12.06.11 13:13:Ale ano, ostatní si tě snadno najdou přes icq i zadáním emailu.
Jak si může dát "můj profil" když nemá číslo, kterým se přihlásí?
S přihlášením pomocí mailu to zkusím, mám více ICQ na jeden mail, jsem zvědav, jak si to s tím poradí...
Jak už tu bylo řečeno, přihlásit se jde i s tím emailem zadaným místo čísla. A pak se na to číslo zpětně podívat ve svojem profilu.
doplněno 12.06.11 13:20:To je dobrá otázka, vím, že mě kdysi nešlo nový icq na stejnej email, právě proto, že by v tom byl zmatek. Ale tak třeba se časy mění a už to dá automaticky vybrat z těch, co byly na ten mail zaregistrovaný.
Mně šla dvě čísla na stejný mail, ale už je to déle. Mám ICQ 5546xxxx, tedy ještě pouze čtyřmístný. V té prehistorické době přihlašování mailem nefungovalo.
... ale možná existovalo podobné telefonní číslo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.