Nejste přihlášen/a.
Ale co už, třeba vás v sedm ráno nikdo nepřijde vystřídat, takže si směnu protáhnete i přes den (zoufalý pokus o humor - taktéž mám z neděle na pondělí noční)
Mně se nelíbí,že si mne stávkující berou jako rukojmí. Potřebuji odvézt maminku v Praze na oční operaci.Na sedmou ráno.K ní to mám přes 100km.S sebou musím vzít 3leté dítě...může mi někdo říct,jak to mám udělat?Hlídání dítěte nepřipadá v úvahu.A přespat z neděle na pondělí není možné,bo v neděli nemám k dispozici svoje auto...
Manžel rovněž jezdí každý den do práce v Praze...
Takže jakože na kole všichni i se slepou babičkou jo?
Já S takovouhle FORMOU stávky NESOUHLASÍM.
MHD jsem nevyužívala nejmíň dvěstědeset let_Kvůli vzdálenostem.Před MD jsem dojížděla každý den.Spíš mne děsí ta blokace příjezdových tras.Cesta do Phy mi běžně zabírá cirka1,5- 2hodiny,takže tentokrát abych vyjela nejpozději ve 3 ráno,nebo co...
Jedu po D8 přes centrum (či obchvatem)až na P5 pro mámu a pak na P4,poté 3h čekání a pak zpět. V Pze se vyznám slušně,dokonce v Praze řídím nejraději a cítím se daleko bezpečněji než tady na našich okreskách,bojím se víc těch zmatků,není jasné,kde to bude průjezdné a kde bude blokace a jaká atd.
No prostě děs běs..Operace se nedá odkládat,značně spěchá...představa,že se v zácpě malému nebo mě bude chtít na enoné..bléé..
zvláště při pondělku,kdy se ze všech stran do Phy sjíždějí lidi za prací...lidí kteří by eventuelně mohli přijít o práci
No fakt nevím,jestli je tohle dobré. Třeba těhulky,co potřebují k lékaři,dítě s teplotou,chirurgicky zraněných,invalidních et cetera et cetera... Pro všechny sanity prostě přijet nemůžou
Ti všichni mají doplatit na to,že naši Svrchovaní nedokážou diplomaticky vyjednávat...ale berou si jako rukojmí právě tyto lidi,ať s tím souhlasí,nebo ne...holt tu hořkou kávu budu muset vypít,no
5km a to vás děsí? Je vám nad 60 a chodíte o berlích? Asi to fakt budete muset šlapat... to bude hrozně dlouhých... +/-40 minut.
"amadeus", doufám, že z Vás nebude lékař, jinak by Vám asi lidé umírali pod rukama. Už jste šel po noční směně 5 Km pěšky a jste snad žena? - stařenka
Šel jsem 15km pěšky už několikrát, protože jsem zaspal v autobuse a přejel až na konečnou. Většinou se to stávalo po tréninku (který následuje povinné doplnění tekutin v "restauraci". Bylo to k vzteku, ale došel jsem. 6km jsem chodíval od zastávky domů zcela běžně, než jsem se přesunul do Prahy. Je v této situaci velký rozdíl mezi mužem a ženou? (tedy za předpokladu, že si slečna/paní nevezme boty na jehlách)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.