Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stávka v PRAZE

Od: krkovicka* odpovědí: 17 změna:
Dobré poledne.Může mi prosím někdo sdělit,jak se mám v pondělí dostat v 7h ráno domů z noční?Hrozí že nepojede nic ani metro a to od 3h-16h.Mám si hodit pěšoura?Víte co to bude za kolaps na silnici?To že stávkují,schvaluji.Budu ale sobec a tu Mhd fakt potřebuji :(
doplněno 11.06.11 11:42: To ještě chtějí zablokovat metropoli slámou :-/

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ale co už, třeba vás v sedm ráno nikdo nepřijde vystřídat, takže si směnu protáhnete i přes den *cert* (zoufalý pokus o humor - taktéž mám z neděle na pondělí noční)

krkovicka*
hodnocení

Naštěstí v 7h končím a pak si jdu po svých.Sakra,prej se ještě nic neví může to být od 3h-16h nebo celých 24h nebo od 13h do 16h.

Tak to není tak nejhorší, já nejdřív musím někomu předat pacienty, dokud mě nepřijdou vystřídat, musím zůstat.

maja123*

Jinak dobrá otázka toto. *palec*

maja123*
hodnocení

1x

Mně se nelíbí,že si mne stávkující berou jako rukojmí. Potřebuji odvézt maminku v Praze na oční operaci.Na sedmou ráno.K ní to mám přes 100km.S sebou musím vzít 3leté dítě...může mi někdo říct,jak to mám udělat?Hlídání dítěte nepřipadá v úvahu.A přespat z neděle na pondělí není možné,bo v neděli nemám k dispozici svoje auto...*nevi*

Manžel rovněž jezdí každý den do práce v Praze...*vezen*

Takže jakože na kole všichni i se slepou babičkou jo?*bzum*

Já S takovouhle FORMOU stávky NESOUHLASÍM.

krkovicka*
hodnocení

Majo,pro Vás jedině vyjet už po páte hod ráno,neboť dopravní špička začína od 6.30 do 9h,Ne-li dřív.Na MHD zapomeňte...Musím jít v pondělí pěšky ;-( doufám,že se aspoň něco změní.V mém případě sednu normálně na tram 9 a jedu 17min do centra,kdyby jelo aspoň to metro,musím zas na anděl a pak busem/tram domu do Košíř to je od anděla 2-3km takže ani to metro mi nepomůže...
maja123*

MHD jsem nevyužívala nejmíň dvěstědeset let_:)Kvůli vzdálenostem.Před MD jsem dojížděla každý den.Spíš mne děsí ta blokace příjezdových tras.Cesta do Phy mi běžně zabírá cirka1,5- 2hodiny,takže tentokrát abych vyjela nejpozději ve 3 ráno,nebo co...:(

Jedu po D8 přes centrum (či obchvatem)až na P5 pro mámu a pak na P4,poté 3h čekání a pak zpět. V Pze se vyznám slušně,dokonce v Praze řídím nejraději a cítím se daleko bezpečněji než tady na našich okreskách,bojím se víc těch zmatků,není jasné,kde to bude průjezdné a kde bude blokace a jaká atd.

No prostě děs běs..Operace se nedá odkládat,značně spěchá...představa,že se v zácpě malému nebo mě bude chtít na enoné..bléé..

zvláště při pondělku,kdy se ze všech stran do Phy sjíždějí lidi za prací...lidí kteří by eventuelně mohli přijít o práci

No fakt nevím,jestli je tohle dobré. Třeba těhulky,co potřebují k lékaři,dítě s teplotou,chirurgicky zraněných,invalidních et cetera et cetera... Pro všechny sanity prostě přijet nemůžou

Ti všichni mají doplatit na to,že naši Svrchovaní nedokážou diplomaticky vyjednávat...ale berou si jako rukojmí právě tyto lidi,ať s tím souhlasí,nebo ne...holt tu hořkou kávu budu muset vypít,no *kafe**sok*

des*
hodnocení

0x

A což použít svůj Bajsigl?Vyjímečně.

ladinpraha*

Třeba tenhle

Stávka v PRAZE
krkovicka*
hodnocení

Desi,na kole jsem nejela ani nepamatuji...Mám to 5km domu.Mám strach že fakt budu muset šlapat.
amadeus*

5km a to vás děsí? Je vám nad 60 a chodíte o berlích? Asi to fakt budete muset šlapat... to bude hrozně dlouhých... +/-40 minut.

pt®

"amadeus", doufám, že z Vás nebude lékař, jinak by Vám asi lidé umírali pod rukama. Už jste šel po noční směně 5 Km pěšky a jste snad žena? - stařenka

amadeus*

Šel jsem 15km pěšky už několikrát, protože jsem zaspal v autobuse a přejel až na konečnou. Většinou se to stávalo po tréninku (který následuje povinné doplnění tekutin v "restauraci". Bylo to k vzteku, ale došel jsem. 6km jsem chodíval od zastávky domů zcela běžně, než jsem se přesunul do Prahy. Je v této situaci velký rozdíl mezi mužem a ženou? (tedy za předpokladu, že si slečna/paní nevezme boty na jehlách)

krkovicka*
hodnocení

Když jsem chodila do Turistického oddílu,nevadilo mi ujít 20km denně.Dnes chůze po Praze po kočičkách,maximalně 3km,pak padám.Nehledě na to,že v práci naběhám nespočet km v jehlách a při představě,že musím ještě šlapat domů 5km,byť jen v teniskách-Hrůza.Ročně odvedu Dp 5tis,tak chci mít zdraví vpořádku.

hodnocení

0x

o tak teď mají odboráři řpedběžné opatření. Myslíte, že obudou respektovat?

krkovicka*
hodnocení

Tak podle aktualních zpráv prej byla stávka odborářům zakázana,takže ještě teď nikdo neví zda bude nebo ne a v jakým rozsahu *modla*
maja123*

...díky za zprávu *modla**modla**modla*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]