Nejste přihlášen/a.
Zajímá mě všechno co se týče mužské obřízky, protože o ní sám uvažuji (z hygienických důvodů). Takže pánové jestli jste tento zákrok podstoupili, tam mi prosím napište podrobnosti (předoperační vyšetření, platili jste si zákrok nebo to hradí pojišťovna, jak to vypadá těsně po operaci a jak probíhá celkové zotavování po zákroku). Můžete mi i napsat, v jakém zdravotnickém zařízení to bylo a jak jste s tím byli spokojeni (zajímá mne hlavně Praha). Dámy jaké jsou vaše zkušenosti s obřezanými pány, líbí/nelíbí?
Víc než tady naleznete např. zde :
doplněno 16.06.11 22:39:A ceny jsou zde: plasticka-chirurgie.info/...
Jsem dama:D, ale obrezany chlap je hnus, proste tam neco chybi a nejaka slova o hygiene to nezachrani. Ale s jistotou vim, ze pokud to neni z vaznych zdravotnich duvodu, zaplatite si to cele sam, protoze je to pouze Vas kosmeticky problem Zenam taky nikdo neprispeje a plastiku prsou... toz tak
3t. Má odpověď na položenou otázku ženám zní. Je mi fuk, jestli je šišatý, rovný, obřezaný nebo neobřezaný. Vadí mi pýcha. Hele, líbí se ti, jaké to se mnou bylo? To mi vadí a vždycky vadilo. Já koukám co je v hlavě.
Hygiena? Milý 3t, každý normální chlap kterému jde o hygienu, je schopen si svou předkožku přetáhnout přes žalud, tak, jak se to dělá už od raného věku, a umýt jej důkladně i tam.
Takže jestli jste se z jakéhokoli důvodu rozhodl toto podstoupit, nesvádějte to na hygienu.
Podle mě v dnešním světě už je obřízka pasé, snad jen rituálem jakýchsi domorodých kmenů daleko od naší "civilizace".
Za mě tedy,pokud by mě k tomu nenutili zdravotní důvody, já bych do toho nešel!
Zdravím.
Tak ono se opravdu uvadi, ze hygiena je snazsi a naic i po umyti se za predkozkou drzi bakterie, stejne jako u zen v pochve. Uvadi se i (a nekteri to potvrzuji), ze sex s takovym muzem je daleko lepsi. Ja jsem velmi spokojena s tim, co mam, a dovedu si predstavit tu salvu smichu, kdybych se pritele zeptala, zda nechce obrezat
Ano, uvádí se, že sex s takovým mužem je hlavně delší, protože žalud se stane o dost méně citlivějším (kvuli neustálému kontaktu se spodním prádlem).
Je to zřejmě věc názoru, ale mě jako chlapovi to přijde jako věc nedůstojná, extrémní, s cílem se odlišit.
Jako když si někdo nechá pod kůži na hlavě v operovat ocelové růžky. Jak sem řekl, pokud to nevyžaduje zdravotní stav, nevidím důvod ze dvého těla cokoli odebírat.
Ale to je čistě názor můj, takže ať 3t koná jak myslí
To bude dobrý. Chce to vydržet a zahijit všechno, co zahijeno být má. Citlivé to je, ale to přejde. Problémy s močením trvají max dva dny. Vydržte týden dva, a nebudete o ničem vědět.
Po zahojení, se snížení citlivosti se bát nemusíte. Spíš zvýšení chuti. Tření o látku je tření o látku. Nicméně záleží na tom, jak moc jste obřezaný. Pokud vám operovali jen fymosu, tak většinou tolik kůže nevezmou, a žalud v klidu je schovaný pod kůží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.