Nejste přihlášen/a.
Také Vám volal někdo z čísla 597223111 a říkal,že hledá nějakou známou z vedlejší ulice ve Vašem bydlišti?Volali více lidem po celé republice.Je to i na internetu.Někdy je to žena,někdy muž.Prý to číslo spravuje GTS.Nevolají těm lidem,co jsou připojeni na internet pevnou linkou?Co tím sledují?Že by nějaký pochybný průzkum?
Asi jsteviděl/a odkaz kdovolal.cz/..., když píšete, že je to i na internetu. Víc vám ale tady asi nikdo neřekne, i když nevylučuji, že někdo má osobní zkušenost, ale možná by to byl už napsal do toho odkazu. Volají vám na mobil nebo na pevnou? V mobily se dá to číslo obvykle zaplokovat (podle typu mobilu) a vyhnout se tak otravnému vyzvánění. Jink ty tři jedničky na konci obvykle naznačují, že jde o podnikovou centrálu (ale ne obligatorně).
doplněno 11.06.11 10:23:inak jsem tam právě zkusil zavolat ze SKYPE a vyhodilo mi to neplatné číslo
Odkaz jsem viděla,myslela jsem,že někdo bude vědět více.Mě volali na pevnou.Mám na pevnou i internet,jestli to s tím nesouvisí.
Pokud při zpětném volání hlásí, že číslo neexistuje, tak jde o jednosměrné číslo nějaké organizace, které užívá k průzkumům..
Reaguji na volání z čísla 597223111. Dnes se mi stalo přesně to samé, volala mi žena, představila se jako p. Bystroňová a hledala jednoho pána od nás z vesnice. Chtěla, abych pánovi předala tel.číslo, ze kterého volá, aby se jí ozval a přitom zpětné volání není možné - volané číslo údajně neexistuje. Hodila bych to za hlavu, protože je dnes pátek 13., ale zaráží mě na tom jedna věc, kde paní vzala moje mobilní číslo, když ho nemám nikde zveřejněné a když musím, udávám ho jen a pouze na úřadech? Navíc volající věděla, kde bydlím, protože název obce i vyslovila a jí hledaný člověk tady doopravdy bydlí, takže úplně cizí ženská má moje tel. číslo a ví kde bydlím...!?!?!?!?! Nelíbí se mi to. Mám podezdření, že mobilní operátor poskytl moje číslo k dispozici nevím komu všemu, samozřejmě bez mého souhlasu..! A odpovím ještě na jednu z otázek kladenou výše. Nevolají těm co mají net přes pevnou linku, ta je totiž u nás psaná na manžela a tomu nikdo nevolal.
dnes mi volal muž z tohoto čísla,. Ptal se jestli znám paní XY, která má bydlet na adrese mé firmy. Když jsem řekl, že ji neznám poděkoval a zavěsil. Co to znamená nevím.
Tak mi dnes už také volali a to 3x a pořád chtěj nějaký chlapa, tak už jsem je poslal do prdele.
Tuto metodu používají některé nebankovní společnosti, které mají poblíž Vašeho bydliště dlužníka. Často k tomu využívají i menší obecní úřady. Prostě tam zavolají, zeptají se na pana XY a požádají Vás, abyste dotyčnému vyřídil,aby kontaktoval firmu ABC. Je zvláštní, že v případech, které popisujete, nelze volat zpět na jejich číslo. ˇUčel jejich jednání je jasný. Udělat dlužníkovi ostudu, že dluží.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.