Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na ni - pohádali jsme se

Od: mmmm* odpovědí: 23 změna:

Ahoj, jsem zamilovanej do jedný dívčiny. Už jednou jsme s polu chodili a pak jsme se pohádali kvůli úplný ptákovině. Dneska jsme spolu byly venku apsolutní pohoda, ona mi připadá taková nerozhodná. Ale teďka bude kámon úrazu. Ona ve škole se spolu normálně bavíme. Ale se mnou ve třídě je jeden kluk, ony si ho všici všímají a já pak sedim jak čůrak v lavici a nudim se jak svině. Já vůbec nevím co nan něm všici vidí, v hodinách dělá blbosti nadává učitelům, na vysvědčení 4ky...já přesně opak. Sice ten kluk se stěhuje pryč ale náhoda je blbec a já bych o ní něchtěl přijít...

Pls rady...://

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ahoj, na Poradně se setkáš s mladými lidmi i s těmi staršími. Patřím k těm druhým. Ale mohu říci, že kdyby mi někdo pár desetiletí ubral, stejně bych o Tebe neopřela ani kolo. Nežila jsem sice už v době, kdy mladíci říkali: "Líbějí odpustit, milostivá slečno.", ale slušné chování mezi mládeží bylo běžné. Pokud byl někdo hulvát, všechny holky od něj mazaly pryč, ulovil snad jen Vlastičku, která vyšla v šestce a její slovník se silně podobal tomu Tvému. Pochop, že Tvé vyjadřování je vyjádřením neúcty k nám všem na Poradně. Chceš rady a tímto způsobem o ně žádáš? Podobné výrazy bych se styděla říkat sama sobě v duchu, natož nahlas a přede všemi. Jsi vážně tak natvrdlý, nebo nám tu chceš hrát roli "drsňáka"?

A jen tak mimochodem, být Tebou, kup si, nebo vypůjč Pravidla českého pravopisu a místo děvčat a sexu se věnuj studiu mateřského jazyka, Tvé vědomosti jsou příšerné.*bzum* Bude Ti to ku prospěchu.

A teď do mě!;)*smich*Jaga.

martinaa*
11.06.11 11:48
ladinpraha*
11.06.11 11:50

slonbonjohn*
hodnocení

2x

...na vysvědčení 4ky...já přesně opak. To jako že máš 8ky? Takhle jí asi fakt nezaujmeš ...

mmmm*
hodnocení

Takže podle teeb se mám chovat přesně jako on...?

ladinpraha*
hodnocení

0x

Asi bych nejdříve provedl revizi svého slovníku, schopnosti vyjadřování, chování atd. Ten nadpis mi připadá jako když chceš odstřelit škodnou.

krkovicka*
hodnocení

0x
Tadyhle pánové to pojali svérazně...Tvé milé imponuje zrovinka ten,který je středem pozornosti a má bohatý slovník.Kdyby sní ale byl nevážil by si jí.Neustále by chtěl akci a to nezkrotného pubertáka svázat nelze.Takoví hejhulové jsou vždy tajně milováni od spolužaček...Buď zásadně svůj.Ukaž jí to hezký,nevnucuj se,nepomlouvej atd.Taky možná pro Tebe není ta pravá,to už ale musíš zjistit sám.
mmmm*
hodnocení

Kámo svatá pravda on je přesně takovej jako jsi to popsal. Stejne ty holky nechapu co na nem videj pro me je to devkach kterej chce snad kazdyho. U neho je to samy disko a podobne. Me tohle proste nebere ale ona je prednejsi...:))

krkovicka*
No,bude to těžký boj.Buď rád,že se stěhuje.Pujde z kola ven a ty můžeš mít ring volný ;) p.s. Jsem žena kámo,ale to neva,ne? :-D
mmmm*
hodnocení

Tak mě to neva ale nevím jak vám. Prostě to musí jít a konec, ale abych potom nebyl přemotivovanej a neposral to. No nic teďka s ní půjdu ven v pul deváty...nějaké rady typy jak se dostat dál...?...:)

krkovicka*
Je jí 14-15? Odpovídá to tomu.Holky mají rádi,když chlap dokáže naslouchat,ale zase nesmí mlčet,pokuď už jste spolu chodili,štouchej do ní,nebo jí zlochtej.Takový Hrátky.Jo a neflusej na zem a bav se sní o tom co jí zajímá,ikdyby si věděl o tom kulovy,kývej aspoň hlavou a používej poslední slova.Třeba-hele ta písnička je fakt dobrá-ty:jaká písnička-ona:no,z tý reklamy" ty-jo,z reklamy,me se líbí i ta z tý jiný reklamy .Takhle jsem to praktikovala sama kluci pak mohli říct,že si semnou mohli pokecat o všem.Taky neuškodí když jí polichotíš,nebo dáš dáreček-tady jsem ti přinesl čokoládu.Třeba.hodně štěstí.
mmmm*
hodnocení

Vsak venku ji stale necim zlobim, nebo ji neco normalniho provadim, venku sranda furt se necemu smejeme probirame urcity veci vetsinou co zajima ji...moc mi na ni zalezi...

martinaa*
hodnocení

0x

Sorry, ale nedivim se, ze s takovym s prominutim blbcem chodit nechce. Uz jen tve vyjadrovani hodne vypovida, jaky jsi a co chces. Takhle se vyjadrovat muj pritel, tak s nim nejsem.

Nazavid mu popularitu a delej bordel taky, treba si te vic vsimne...

krkovicka*
Vy jste už ale starý zodpovědní lidi.Kdybych se v pubertě chovala jak pětadvacítka nebo třicítka,neužila bych si jí a jaksi bych nezapadla.Taky jsme blbli v bandě u vyměníku,bylo to krásný.Pak se to pozpárovalo,rozlezlo do škol a dnes se potkávame maximalně na facebooku.
martinaa*

:D To zni, jak kdybych byla malicko mladsi nez hnede uhli... ackoli mi neni jeste ani 25:D. Nezlobte se, v tomhle se zrejme neshodneme, kazdy mel pubertu, mel tyhle problemy, to ano... ale ne kazdy se vyjadroval tak, jak tazatel. Proste tenhle styl chovani nemam rada, navic kdyz timto snad chce pozdeji oslnit slecnu...

doplněno 10.06.11 21:26:

Jen abych doplnila, tento typ chovani nemam rada v kazdem veku, bohuzel.

mmmmm
hodnocení

Btw, kdo rika ze se takhle vyjadruju vsude?...Dosli slova...:P

martinaa*

Neni potreba to rikat, staci, co napises a jak reagujes. Vic neni potreba.

krkovicka*
Když už tady kolikrát padlo,že slečny si vybírají sobě rovnýho a jí je sním krásně tak bych se nedivila kdyby byli oba stejní.Vrána k vráně sedá.Až bude starší,pochopí a přizpůsobí se jiné křehké květince.Beru to jako výjev puberty,né projev třicátnika.Jste učitelka?Pracujete s dětmi?Vy sama nejlíp víte jak se projevují děti v partě.Mě stačí když jdou prvnáčci-třetáčci ze školy.Je to něco,co jsem si mohla dovolit až v dospívání.
martinaa*

Ja jsem v prvni rade clovek ve spokojenem vztahu:D Ucitel az pak... proste jsem se takto nikdy neprojevovala a ani to nemelo zapotrebi me okoli. Nicmene dnes jsem mela bandu ctyriadvaceti pubertaku na vykladu v podzemi, sem tam nejake to slovicko uteklo...

doplněno 10.06.11 21:42:

Ja proste jen neverim, ze clovek, ktery toto napise na verejnou diskuzi mezi lidi, se nahle chova jako uplne odlisne.

krkovicka*
Zase sem dám jedno přísloví-Podle sebe,soudím tebe.Ano udivilo mě že sedí v lavici jako č**ak(nejsem zvyklá tady tohle číst,pak tam bylo pokračovaní o škole,tak už mi hlavou proletěl přibližný věk a chápu to)ale zřejmě to tak zrovna cítil.Rozhodně je víc v pohodě,než ta která včera Vás urážela a dnešní pomněnka.
martinaa*

Ja uz se s urazeci nijak nezalamuji:D Mam z nich legraci a oni se snazi rypat tim vic:D... abychom se ale nakonec jeste nerozhadaly my dve, tak uz v tomto dotazu prispivat nebudu, stejne bych nemohla vymyslet nic bez te zvlastni pachuti:)

krkovicka*
Myslím,že by to ani nešlo,mrzelo by mě to...Řadím Vás výše do mýho topu.To není šplh.To je fakt...Není to o tom,že sVáma nesouhlasím.Souhlasím a chápu,že máte jiný pohled na věc a to je dáno výchovou.
martinaa*

To me taky, beru Vas jako spriznenou dusi:) A dekuji:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]