Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou praci hledat - mám maturitu

Od: gridiq* odpovědí: 14 změna:
dobry, prosim o radu: 1,problemy s pateri, prakticky porad (v predklonu uz nezvednu prakticky nic). 2,nemuzu delat nocni. Mam maturitu, schvalne nepisu, z jake oblasti, aby jste meli "volnou fantazii". Jakou praci by jste mi poradili? Nejlip z vlastni zkusenosti, nasadte mi brouka do hlavy. Dekuji mockrat.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Telefonniho operatora, na denni nebo ranni a odpoledni smeny.

yurek*
hodnocení

0x
Pojišťovák, nebo realitní makléř...
Nebo obojí...

qwertz*
hodnocení

0x
Možností je mnoho, záleží, co vás baví... :) Zkuste pracovní úřad, pokud tam bude ochotná referentka, určitě vám poradí.

hodnocení

0x

maturita je fajn, ale ne všechno. Obvykle je důležitější dosavadní praxe nebo alespoň, co Vás baví zajímá. Těžko Vám předurčovat prodavače pokud umíte účetnitcví atd. Jinak možností je mnoho.

Brouka? Co takhle kodéra HTML a CSS. Celkem dobře placeno :)

miljan*
Něco, kde není potřebná čeština. Chyby bijí do očí.*plac*
jaké chyby myslíš? Žádné v otázce nemůžu najít... sice čeština není můj koníček, ale trápí mě to *nevi*
miljan*
Např. aby jste a by jste. Správně má být abyste a byste.
pravidla.cz/...
puntičkáři *smich*
Ze by ti vadily hacky a carky?
to neberu jako chyby, ale pozůstatky z doby, kdy se diakritika na internet nepsala, protože to zlobilo. Sám je občas zapomenu ;)
bez hacku a carek obcas taky pisu, hlavne na notasu, tam me to neba :) čili já to jako chyby taky neberu, většinou to píší hlavně starší co se k pc dostali až v době internetu...

gridiq*
hodnocení

cestina? To bude asi tim, ze nejsem Cech.

hodnocení

0x
Co tvorba www stránek.

zachy*
hodnocení

0x

No jestli Vas bavi pocitace tak bych se drzel prace s pocitacem klidne neceho co muzete delat z domova. Databaze, ucetnictvi, kreativni tvorba atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]