Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když se chlap stáhne a nekomunikuje

Od: mien* odpovědí: 6 změna:

Ahoj všichni :)

Dostala jsem se do situace, která skoro vyvolává úsměv a povzdech: "Typické". Potkala jsem kluka, moc jsem mu nevěřila, ale on se víc jak dva měsíce snažil, přesvědčoval mě, jak jsou jeho city upřímné a myslím, že jsem tomu uvěřila nejen já, ale i ostatní a nejspíš i on sám :). Nosil mi kytky, bombony, snažil se, seznámil se s mýma kamarádkama, byl fakt gentleman. No, a udolal mě :). Následovaly dva týdny naprosté zamilovanosti a pohodičky, která ale minulým týdnem záhadně skončila.

V sobotu jsme spolu byli na výletě, poprvé celý den spolu. Bylo to super, pořád samé pusy, chytání za ruce, objímání. Druhý den se vůbec neozval. Ani ten další. Já byla zvyklá, že jsme v kontaktu každý den a najednou nic. Tak jsem si říkala, že třeba po tom dni stráveném se mnou mě má plné zuby nebo tak něco :). Ale v úterý jsem byli zase spolu, u něj doma, užili jsme si parádní večer (večeře, masáž, pak pokec s přáteli, pak postel :-D) a ráno mi udělal snídani a nechtěl, abych odešla. No nicméně, už jsou to opět dva dny bez jediného zavolání nebo zprávy. Vůbec to nechápu...

To jsem se mu tak rychle omrzela? Je pravda, že já jsem se teď neozývám taky, ale to proto, že jsem to vždycky já, kdo něco iniciuje a připadám si trichu blbě...Zní to jako bych chodila na základku a strašně řešila kdo komu zavolá :-D Ale člověku to prostě přijde divné, že z ničeho nic takové ticho po pěšině, přitom když jsem spolu, je to v pohodě...

Co si o tom myslíte? Je možné, že se takhle ze dne na den přestane snažit? Uvítám odpovědi žen i mužů, už kvůli rozdílnému úhlu pohledu :). Jo a jestli chcete vědět věk, je nám 21 a 22. Díky a mějte se

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cibuk*
hodnocení

4x

Milá holubičko.To mi někoho připomíná;)?Ale nemusí to vůbec nic znamenat.Třeba se ještě stále hledá a prověřuje své city k vám.Ale je také možné,že předtím měl nějakou známost,nebo ještě ji neukončil a ted porovnává.Sice podle mého by to nebylo ani k jedné fér.Chcete-li mít uplné jasno,pozvěte ho někam(né domu,tam by jste skončili v posteli) a v klidu bez emocí mu zdělte co vás trápí a at vám řekne skutečnou pravdu i kdyby vás to mělo bolet,že to nějak unesete a vyrovnáte se s tím.Ale nechcete mít pochybnosti.Ono je totíž v dnešní době potíž ty telefony.Dříve se napsal dopis a to chvilku trvalo než vám přišel.Dnes když vám hoch nenapíše aspon 2 SMS za den,tak jsou zamilovaní z toho vedle.Ale to nemyslím vás!Nebojte se jeho odpovědi,lepší zjistit pravdu hned,než se zamilujete až po uši.Pak by to bolelo 2x více.Já jsem se s manželkou poznal ve vedlejší obci při muzice.Seděla tam s kamarádkou a já si říkal sakulente to je holka jako lusk.Když jsem jsem jí chtěl doprovodit potom domu,tak mi říkala,že pantáta je dost prudký,že raději né.Odjel jsem a týden jsem se jí neukázal a nenapsal.Tak trochu jsem měl obavy z pantáty.Pak jsem si říkal safra,přece si jí nenechám utéct k vůli němu.Koupil jsem kytku panimámě a jel jsem.Na návsi jsem se zeptal chlapa, kde bydlí dívka a protože zrovna ten chlap přijel zrovna na motorce,tak jsem ho poprosil aby mi půjčil přilbu a koženák(kožený kabát),řekl jsem mu že mám obavy, aby mě pantáta nehnal brokovnicí a takto budu přece jen chráněn.Rád mi to půjčil a šel semnou, aby se na můj učet pobavil.Přišel jsem k nim a pantáta vyšel vel a ptá se mi co chci a já že jdu poprosit,zda bych mohl chodit s jeho dcerou.Vyšla panimáma a říká vy jste jel na motorce s kytkou? A já nato ne vlakem a pantáta se zeptal,proč mám tedy přilbu a koženák,Tak jsem mu řekl,že kdyby začal střílet z brokovnice, tak to nebude tak bolet.No a po huronském smíchu jsem měl povolení a jsme spolu dodnes.Vím,byla jiná doba,ale nejlepší je ve všem si hned udělat jasno,ušetří vám to mnoha pozdějších bolestí.Tak at vám přeje štěstí.*mala*

amadeus*
hodnocení

4x

Když chlap nevolá a nepíše, je to normální.

Samozřejmě se může stát, že už o vás nestojí, ale to se nepozná z toho, že málo komunikuje. Já třeba své přítelkyni napíšu tak dvakrát denně z povinnosti, protože vím, že se ona cítí lépe, ale sám tu potřebu nemám. Nesnáším veškerou komunikaci na dálku, při které lze špatně číst emoce. ICQ nenávidím bytostně, emaily mám jen pracovní, na facebooku nejsem, smsky mě obtěžují... zavolat mi problém nedělá, ale příliš mě to nebaví. Chcí s ní komunikovat pouze z očí do očí.

Klidně se ho na to v klidu zeptejte, ale rozhodně nenaléhat, nehysterčit, neosočovat, atd... stíhačku nikdo nechce.

Jsem názoru, že není nic špatného na tom, když naprostou většinu dálkové komunikace iniciuje ten, kdo si chce povídat. Pokud vám tedy vadí, že dva dny nenapíše, napište mu vy. Odpovědět už není takový problém.

naihonn*
hodnocení

3x

"Lov ukončen, vyhledává se další cíl..." *smich*

eulalie*
hodnocení

2x

Asi tak, mužové mají obecně jinou potřebu komunikace skrze mobily, esemesky apod. než ženy. Tady bych to neviděla nijak tragicky, když se dva dny neozve. On má možná za to, že schůzka byla fajn, a těší se na další. A na nějaké vykecávání přes mobil ho neužije. Žena, dívka ovšem mezi tím šílí, co se děje, úpěnlivě sleduje displey mobilního telefonu, neustále prohlíží email, případně jiné komunikační internetové prostředky a je značně nervozní. Máte opravdu pocit, že se přestal snažit? Jakože vás ulovil a jde dál? No i to je možné. Tak se ho na to zeptejte. Na přímou otázku možná přímá odpověď.

andrejga*
hodnocení

1x

V každém případě je to zvláštní, ale ještě to nemusí znamenat, že by ses mu omrzela. Já bych se ho na rovinu zeptala, a taky bych mu řekla, co si o tom myslím. Prostě takový upřímný rozhovor. Třeba si myslí, že se Ti až příliš vnucuje. Ostatně, jak se zpívá v jedné písničce(nevím, jestli ten text bude úplně správně): "Ten báječný mužský svět, nepochopí nikdy žádná ženská..."

krkovicka*
hodnocení

0x
Hmm...je to zvláštní,podle toho jak se vyjadřil,jak dobýval mi přijde,že je to moc citlivý kluk,ale bez nápadu.To ani večerní romantickou smsku nepošle? Proč ho hned označovat,že si užil a konec?Nemusí to tak vůbec být...Měla jsem kamarádku a ta jen využívala dobývaní.Vztah jí nebavil.Tohle ale nechápu,na co ta snaha a pak žádný výsledek?Asi bude nejlepší když mu sdělíte své obavy a zda spolu tedy chodíte nebo ne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]