Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adresát tu nebydlí - co s dopisem?

Od: lm® odpovědí: 4 změna:

Ahoj

Co dělat s dopisem,který je určen synovi,který zde nemá TP (má jej na OÚ).Jde o doporučený dopis,podepsala jsem převzetí,ale myslela jsem si,že to bude pro manžela,jmenují se synem stejně.Syn bydlí jinde,v podnájmu.Jde o fakturu za telefon,pravidelně ji vždy nezaplatí a pak mu ji pošlou doporučeně...Posledně jsem mu ji přeposílala,ale už nebudu,stojí to 10 kč a on to evidnetně nezaplatil.Můžu ten dopis vrátit na poštu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Lenko, pokud jste dopis neotevřela, vraťte ho na poštu. A pokud ano, napište o tom mejlík na dodavatele s tím, ať veškerou korespondenci posílají na . . . . . .. . . adresu. A to včetně této faktury a faktury následné. A je na rozhodnutí tvém, jakou tam uvedeš adresu, jestli podnájmu a nebo OÚ. *placni*

lm®
hodnocení

Lidko dík.

Dopis jsem neotevřela,vím,co v něm je.Byla jsem rozespalá,v práci na odpolení na přesčasu do 2,tak mi to po ránu tak ne myslí... Než mi došlo,že je to dopis pro syna,byla listonoška fuč.Synovi jsem napsala sms ,aby si tu dopis vyzvedl,pokud to neudělá,vrátím jej na poštu.Bohužel je pod vlivem své náročné přítelkyně a na naše rady nedá a nedá.Dík. Ahoj Lenka

lidus*
hodnocení

1x

Pokud jste doporučenou poštu převzala považuje se za doručenou, snad pokud se manžel jmenuje stejně mohla by ste tímto na poště argumentovat.

buss
hodnocení

0x

Uvádějte na adrese Jan Čísik st., Jan Čísik ml. či junior, popř. rok narození. Všimněte si, soudy a j. to tak dělají.
Otevřený, tedy doručený jim můžete dát, ale ... Snad bych dovnitř napsal, že se nejedná o správného adresáta a uvedl, že se jedná o Čísik rok narození a adresa, neznatelně zalepil, napsal zpět a hodil do schránky ... Obětujte posledních 10 Kč s tímto sdělením. Tak vracím dopisy s různými nabídkami (ovšem neotevřený) ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]