Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Močení partnerky

Od: fredyc odpovědí: 5 změna:
Ahoj, jsem mladý muž (27) do nedávna panic a mám jeden problém. Toužím aby na mě moje přítelkyně močila. Řešil jsem to různými způsoby přes placené služby až po seznamky, ale vždy to nějak nebylo ono. Potřeboval bych najít partnerku, které by to přišlo normální. Ne že tak jen plní moje přání. Je velmi složité o tom s novou partnerkou mluvit a zeptat se hned při úvodním oslovení to asi také není ono. Nevím jak dál, určitě existuje spousta dívek a slečen, kterým by to nevadilo, jen se mi nadaří se s nimi seznámit. Poradíte co s tím? Nemáte nějakou podobnou zkušenost.
Děkuji
FredyC

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mrkni se sem na diskuzi k tomuto tématu:

diskuse.doktorka.cz/...

bondy*
hodnocení

0x
Ja to mam taky rad, chvili to trvalo nez jsem ji presvedcil a jsem nadsen.
fredyc
No a mas nejaky tip kudy vede nejsnazsi cesta? Tedy jak jsi ji dokazal presvedcit? Byl to zdlouhavy proces? Jak dlouho jste spolu byli nez jsi o tom zacal mluvit?
bondy*
No asi rok nebo tak, to jsme si rikali, co koho vzrusuje, co se komu libi a pak opatrne natuknout - treba kdyz musi venku, tak jako hlidat jestli nekdo nejde a pak se trochu kouknout na ni jak cura a pak dle reakce...

ester*
hodnocení

0x

ahoj jsem žena to vm asi došlo, s mým partnerem už jsme zkoušeli v sexu nejrůznější věci a bylo jich opravdu hodně.

mezi ně patří i "močení partnerky" .

s tímto nápadem přišel muj partner prostě mě přesvědčil já jsem o tom nikdy nevěděla a bylo to teda opravdu vzrušujcí!

nebojte se a prostě to vaší partnerce řekněte!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]