Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ..kašlu už od dubna a byla jsem u lékaře a napsal mě antibiotika,kašel trochu se ustálil ale během měsice bylo to samé tak jsem byla u lékaře a řekl mě že mám zánět průdušek a napsal mě antibiotika.Kašlat jsem přestala ale nyní se kašel znovu vrátil .Mám dusivý kašel který se objeví během dne kdykoli třeba když mám nervy nebo se rozesměju při námaze a je až na zvracení a nebo z ničeho nic začnu chraptit,myslím si že tohle nebude už z nachlazení protože rýmu nemám.Nevíte co by to mohlo být ,nemůže to být nějaká alergie.? děkuji
Dobrý den, než mne tu některý z přítomných lékařů předběhne ( případně pošle do pryč ), tak podobně u mne začala CHOPN, což je v přepisu chronická obstrukční plicní nemoc, podobně se může projevovat i astma, nebo alergická reakce. U mne se příznaky viditelně zhoršují ve stresových situacích. Lékaři mi zpočátku dávali taky antibiotika, pak ještě jiné léky, ale to že mám CHOPN přede mnou 6 let tajili. Přišlo se na to náhodou, takže doporučuji navštívit skutečného odborníka, nejlépe asi na choroby plicní. Léky proti tomu jsou dost drahé, ale hradí je pojišťovna. Hlavně se nenechte odbýt, musí Vás důkladně vyšetřit. Mne liknavost lékařů stála 6 let kvalitního života, ty už mi nikdo nevrátí. Patronka
Nejsem doktor, ale mám s dlouhodobým kašlem zkušenost. Pomohl každodenní podvečerní běh polní a lesní cestou tam a zpět. Zpočátku se intenzita kašle při běhu ještě zvýšila až k záchvatovitému, pak postupně kašel ustával a světe div se, nakonec po asi 10 dnech toho běhání kašel definitivně přestal. Délka běhu byla asi 1/2 hodiny denně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.