Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpis nemoci za celý rok

Od: meltyn odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

poradil by mi někdo, kde si mohu nechat vyjet výpis co si na mě doktoři nechali zaplatit od pojišťovny?

Nevím přesně jak se to jmenuje, ale chtěla bych si to zkontrolovat, zda si na mě doktoři neprávem neodeplsali něco, na co neměli právo.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Výpis Vám vyjedou na pobočce Vaší pojišťovny. Já bych ale osobně do toho "nerýpala", mohla byste se také dozvědět něco, co by Vás vytočilo, a stejně s tím nic moc nenaděláte... To případně "udáte" svého doktora, či doktory? Pak Vám nezbyde nic jiného než hledat lékaře nové.

hodnocení

2x

Lze nahlížet i on-line do svého vypisu...info zjistíte na www.strankách vaši pojištovny...;)

doplněno 25.12.12 19:42:

Jen doplním,že má zkušenost je taková,že si občas lékař nechá proplatit ůkon ,ktery neprovedl...takže ja zase poradím,že si nechte vyjed výpis a uvidíte sám.

Je tady rada,že namate toho radši vrtat.Opak je pravdou,je třeba aby lide si pohlídali řádně to zaco si paltí a nemít sklapnuté uši.*palec*

ohneta*
hodnocení

0x

Výpis by vám měla poskytnout vaše pojišťovna.

ok®
hodnocení

0x

a k čemu ti to bude? *bzum*

to si chceš pak ten případný rozdíl proplatit? *modla*

hodnocení

0x

Nevím zda-li vrtat do toho či ne.Jen jedna zkušenost býv.kolegy.S odcodem do důchodu restituoval .Po zavedení zdr, pojištovne si jako živnostník nechal udělat výpis a zjistil,že byl v průběku roku na operaci slepého střeva,žlučníku a ještě 4x za rok marodil s chřipkou.Přičemž od lékaře nechtěl ani kapky do nosu!Nevím zda dnes je toto ještě možné,ale pkd vydím obyč obvodního,co má 4 auta ,každé bratru milion a půl a luxusní vilu atd tak pochybuji o jeho čestném jednání!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]