Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klíšťová encefalitida-zkušenosti

Od: oggy* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, je možné dostat opakovaně klíštovou encefalitidu?. Jde o to že loni v letě mě obvodní lékařka poslala se špatným stavem do nemocnice s podezřením na encefalitidu. Jak to býva poslali mě domu, že se jedna jen o virozu až po opakované návštěvě mě tedy na infekčním vzaly krev, kde zjstili, že v těle mam protilátky proti této nemoci. Takže očkování, které sem chtěl je zbytečné protože bych tuto nemoc už dostat neměl. Chtěl bych se proto zeptat jestli tomu opravdu tak je a člověk když prodělá onemocnění klíštové encefalititdy v minulosti tak už je touto nemoci nezasažitelný. Jen bych chtěl dodat, že nemoc sem v minulosti musel prodělat aniž bych o tom věděl-takže sem ji nelečíl!.. Děkuji za odpověd...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

cibuk*
hodnocení

0x

Víte, jakous takous imunitu získáte po kontaktu s virem encefalitídy,ale není to na pořád.Jak dlouho ta imunita trvá ,záleží i na jiných faktorech.Neznamé to,že když jste již s tímto virem přišel do styku,že již nemůžete onemocnět.Ale přeji vám,aby jste se již do budoucna tímto nemusel zabývat.

doplněno 08.06.11 14:12:

Mám tam chybu-Neznamé má tam být neznamená

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]