Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zdravím všechny rádce obracím se na vás s prosbou o vtipný text. Kamarád ve čt. pořádá rozlučku se svobodou, chci mu dát vtipný dárek a to špunty do uší
zabalím to do krabičky na kterou napíšu : "Krabička první pomoci" . Je to myšleno jako první pomoc v manželském životě, pokud manželka bude protivná prostě si dá kamarád špunty a bude mít klid. Dovnitř krabičky bych chtěla dát ještě nějaký stručný vtipný návod k použití. Něco jako: "Tento výrobek je vhodný pro eliminaci manželských hádek, po jeho aplikaci je vhodné se na manželku 1) usmívat, 2) přikyvovat ... " Něco v tomto smyslu.. Je tu nějaký vtipálek, který by obyčejné špunty do uší, povýšil na nezbytnou součást výbavy manžela? Moc děkuji za jakoukoliv odpověď.
Ja bych k tomu dal pribalovy letak, jak maji klasicke leky. Neco na zpusob:
Nazev:
Eliminator sonickych nasledku manzelstvi.
Slozeni:
Ucinna latka:
Pryzovy spunt.
Pomocne latky:
Traktorova hluchatka, hlasita muzika, alkohol, opratka.
Indikacni skupina:
Univerzalni lek zmirnujici neblahe nasledky prevazne dusevniho razu, zpusobene nerozvaznym vstupem do svazku manzelskeho.
Charakteristika:
Zbavuje bolesti hlavy a zvoneni v usich. Prinasi ulevu a klid. Zbavuje nervozity. Umoznuje nerusene sledovat fotbal.
Indikace:
Uzivejte pravidelne pri castych vymenach nazoru a pri nespokojenosti manzelky nad nevynesenym kosem. Uzivejte tez pri pro preruseni nepretrziteho toku informaci o satniku kolegyn, nemocech jejich deti a pohlednem sousedovi.
Kontraindikace:
Pouziti Eliminatoru se obecne nedoporucuje.
V zadnem pripade nepouzivejte Eliminator v pripade manzelcina dotazu na vlastni postavu.
Nezadouci ucinky:
Uziti muze vest ke vzniku podlitin, zejmena v oblasti hlavy, zpusobenych dynamickym pusobenim kuchynskych potreb.
Interakce:
Pozitivni ucinky Eliminatoru se muzou snizit az zcela vymizet v pritomnosti Schwiegermutternia.
Davkovani:
1 Eliminator do kazdeho ucha. Je potreba aplikovat davku do vsech usi najednou. Pocet davek denne neni omezen.
Upozorneni:
Pokud potreba uzivani Eliminatoru nevymizi do 10 let od pocatku uzivani, obratte se na sveho nejlepsiho kamarada / vycepniho / manzelskeho poradce / rozvodoveho advokata.
Varovani:
Eliminatory se nesmeji uzivat po datu spotreby uvedenem na obalu. (na obal pak uvest DATUM SPOTREBY: DOKUD SMRT NEROZDELI)
Datum posledni revize:
(Sem dat datum svatby.)
teda Axusi, ty jsi číslo! Nádherný... posílám bodík (kdyby to šlo i 10!) na to bych nepřišla ani kdyby mě chtěli zabít...
No teda pane jo! Tohle jsem ani ve snu nečekala, že by takového suprového návodu byl někdo schopen! Moc děkuji! Ten leták mě taky napadl, chtěla jsem se na to vrhnout teď jak jsem přišla z práce, ale po přečtení VAŠEHO příspěvku, jenom zírám s otevřenou pusou, TOHLE bych teda dohromady nedala! Smekám před Váma a ještě jednou díky! Hezký den!
Přikládám fotku mého výtvoru, kam vložím ten vynikající návod. Dneska jsem s tím v pracovní době patlala dvě hodiny, takže za to dostanu v podstatě zaplaceno může sloužit jako návod pro Vás, kdo si neví rady s vtipným dárkem na rozlučku!
Jojo. Pekne udelane. Jak ste trefila ten kriz akorat do toho rohu
Zamestnavatel Vas za to urcite pochvali
ještě jsem si dovolila připsat:
Upozornění:
Před užitím a v průběhu užíváníEliminátoru není nutné lékařské vyšetření. Tento produkt je však určen výhradně pro vaše osobní použití v přesně určené situaci. Proto:
-jej nelze užívat za jiných okolností;
-tento produkt nesmíte doporučovat jiným osobám.
Tím, že eliminátor způsobuje částečnou ztrátu sluchu, může nepříznivě ovlivnit činnost, jako je např. telefonování.
Uchování:
Tento produkt vyžaduje uchovávání z dosahu a dohledu manželky.
A jeste bych to doplnil basnickou:
Manzelka zas hudruje,
az mi hlava vibruje.
Lek by se mi na to hodil,
napad se mi v hlave zrodil.
Do usi si spunty dam,
na fotbal se podivam.
Manzelka se uklidnila,
na chodnik me vyhodila.
Prededverma lehavam.
spunty uz si nedavam.
Manzelka mi odpustila,
do pelisku pripustila.
Ted uz zijeme spokojene,
ac se obcas neshodneme.
doplněno 07.06.11 16:53:Korekce:
Manzelka zas hudruje,
az mi hlava vibruje.
Lek by se mi na to hodil,
napad se mi v hlave zrodil.
Do usi si spunty dam,
na fotbal se podivam.
Kdyz se zena uklidnila,
na chodnik me vyhodila.
Ted prededverma lehavam.
spunty uz si nedavam.
Manzelka mi odpustila,
do pelisku pripustila.
Ac se obcas neshodneme,
uz zijeme spokojene.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.