Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červenání po alkoholu - lze s tím něco dělat?

Od: martas11 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám velký problém, když si dám jakýkoliv alkohol, třeba jen jedno pivo, tak mi zčervená celý obličej. Dá se s tím něco dělat? Díky za odpověď

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Řešením by mohlo být toto: fin-fm.cz/...

V závěru je uvedeno: ČERVENÁNÍ PŘI POŽITÍ ALKOHOLU: 20 kapek před večírkem, doplnit o Aleracaps 2x denně

tomasgulas
hodnocení

0x

No tohle dělá tlakařům, ale po jednom pivečku? Nevím, nevím...

hodnocení

0x

Tento problém mám poslední třetinu života. *plac*Na všech fotkách z oslav s rodinou, vypadám jako reklama na kečup! Po dvou deckách nebo po pivečku nebo po dvou malých panáčcích. Strašné!*bzum* Už jsem zkoušela pár věcí, ale nepomůže ani svěcená. Až teď mě napadlo, jestli to není tím, že žádný tréning nemám. :D

fhjvjjrr
hodnocení

0x

Alergie na alkohol? Řešení je nechlastat ;) Pivko nealko, místo slivovice panák vody atd. A třeba buddhisti se z vody umí ožrat do veselosti a ráno mají i kocovinu ;)

plechacek*
hodnocení

0x

nechlastat:)

plechaček- Dvě decka je chlastání? Nebo jedno pivko? No nekecej! To jsem nevěděla! *cert*

martas111
hodnocení

Já se rád ožeru do němoty ale musí to být někde, kde je tma, takže mě štve že nemůzu chodit s klukama do hospody :(

Jéééé, škoda, že to takhle nefungovala mému bývalému starému manželovi. Dodnes jsme mohli být šťastné manželství. To mi vůbec nedošlo, jaké to může mít bezva následky. *cert*Měl by se toho chytit výzkum. A kolik lidí by nechlastalo, kolik rodin mohlo zůstat pohromadě, kolik dětí by mělo tátu. Kolik chlapů mohlo zůstat chlapy a ne blábolícími, agresívními hnusáky. *cert*

grinderman*
hodnocení

0x

Mě se to stalo jen jednou, když se mi pod nos dostal nějaký pančovaný Fernet. Po dvou sklenkách jsme zrudnul jak japonská vlajka.*hi* asklepion.cz/... asklepion.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]