Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pribuzensky vztahy - pojmenování

Od: unka* odpovědí: 13 změna:

zena otcova bratrance je moje?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Tady je nejlepší cesta: cs.wikipedia.org/...

ladinpraha*
06.06.11 15:52
hodnocení

0x

Nic.

patronka*
hodnocení

0x

Žena otcova bratrance je jen vzdálená příbuzná, prokrevně není zpřízněna vůbec. Pro zjednodušení ji můžete brát jako tetu. Pokud by Vás zajímaly další vztahy v rodině, stáhněte si program na tvorbu rodokmenu MyHeritage.com. Sice další názvy příbuzných se taky nedozvíte, ale je to docela zábava. Já a můj vlastní bratranec jsme nezavisle na sobě založili každý svou rodinnou větev a My Heritage nám už našel 7 shod. Patronka

krkovicka*
06.06.11 16:18
hodnocení

0x
Prateta?
petapeta*

Prateta je sestra dědy.

naihonn*

Nebo babičky, pochopitelně. :)

claire*
hodnocení

0x

"Lonestare, měl bys o nás dvou něco vědět. Jsem bývalý spolubydlící bratrance synovce bratra tvého otce."

"A my jsme si čím?"

"Absolutně ničím."

(Mel Brooks - Spaceballs) :D

hop®
hodnocení

0x

...může si muž v Rusku vzít za ženu sestru své vdovy?... *smich*

krkovicka*
Hope,ano může!pevně věřím,že může a nejen v Rusku! :-D
hop®

Těžko, těžko, jak mu asi je, když už má svoji VDOVU... *andel*;)

krkovicka*
07.06.11 04:16
:) :D
naihonn*

To asi jedině v Americe. Tam by mě to snad ani nepřekvapilo.

*smich*

claire*

V Rusku je možné všechno. Hope, proč by si nemohl vzít za ženu sestru své vdovy, když ještě sovětští vědci provedli pokus komunikovat s mrtvým a pokus byl z 50% úspěšný... Oni mu kladli otázky, on neodpovídal...*vtip*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]