Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Obracím se na vás s otázkou, jestli někdo z vás nezná nějaké dobré místo pro stanování kolem lipenské přehrady. Chystáme se tam v létě asi na tři dny, a chtěli by jsme soukromí, ničím nerušené stanování. Už jsem koukal na internet a viděl jsem, že kolem té přehrady je nějakých dvacet soukromých kempů. Byli jste už na Lipně někdy? Jak se vám tam líbilo? Nejsme velký pracháči, takže nám vůbec nebude vadit, když tam nebude restaurace. A nevíte jestli se dá stanovat i mimo kempů? Když ne, tak stačí obyčejný kemp, kde si můžeme aj zaparkovat. Budeme dvaja, plus auto, plus stan a jeden pes. Jestli znáte něco dobrýho tak potěší nějaká informace od vás. Mockrát vám děkuju. S pozdravem
Dobrý den, jezdívali jsme s manželem po 5 let na Lipno do kempu OLŠINA v Černé v Pošumaví. Byl to pěkný kemp, čisté WC a byl dost rozlehlý, že když člověk chtěl, mohl si dát stan tam, kde byl opravdu nerušený. Do Černé /nákupy/ to bylo asi 500 m a často jsme tam navštěvovali letní kino. Ale je to už strašně moc let, stydím se Vám napsat, kolik, smál byste se mi. Tak kdoví, zda ten kemp i to letní kino ještě funguje. Jinak, kolem Lipna je kempů plno, krásná příroda, určitě si najdete něco, kde se Vám bude líbit. Hezkou dovolenou - Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.