Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Urologické vyšetření - jak to probíhá?

Od: citrouille* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, jelikož mám často zánět močového měchýře, tak mě můj obvodní lékař poslal na urologii, kde si mám nechat udělat průvodní vyšetření apod. Co mi ale přesně budou dělat? Nějakých hadiček zaváděných do močové trubice se opravdu děsím, to bych tam snad ani nešla...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Základní vyšetření je, že odeberou moč cévkováním ale také ne vždycky. Ničeho se nebojte, pokud jste žena je to brnkačka, pokud muž (já to znám jen z doslechu jelikož jsem žena) je to prý nepříjemnější.

kjanik112*
hodnocení

0x

Katetrování, aneb zavedení hadičky nebolí, neboť se to místně umrtví. Ale velice pak bolí močení, je to, jako byste močil drcené sklo.Při vytažení hadičky mám rozedřou průchod žaludem, a moč je jak kyselina v otevřené ráně.Narazil jsem na doktora, který mě nic neřekl a ani mě nedal něco proti bolesti. Močil jsem po kapkách a vyl jako pes, a to 3 dny. Takže si vyžádejte něco silného proti bolesti- ne nějaký Ibalgin.Bohužel jsou i doktoři, kterým abyste sám hýbal rukama, aby udělali, co udělat mají.

martinaa*
hodnocení

0x

Pouzivate nejake urologicke caje, brusinky nebo Urinal? Zrovna ten mi nekolikrat zanet vylecil (forma Akut), ted jej beru pravidelne jako prevenci.

citrouille*
hodnocení

Děkuji za radu, ale já se neptám, jak zánět léčit, s tím mám bohužel bohaté zkušenosti sama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma cévkování moči

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]