Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jelikož mám často zánět močového měchýře, tak mě můj obvodní lékař poslal na urologii, kde si mám nechat udělat průvodní vyšetření apod. Co mi ale přesně budou dělat? Nějakých hadiček zaváděných do močové trubice se opravdu děsím, to bych tam snad ani nešla...
Katetrování, aneb zavedení hadičky nebolí, neboť se to místně umrtví. Ale velice pak bolí močení, je to, jako byste močil drcené sklo.Při vytažení hadičky mám rozedřou průchod žaludem, a moč je jak kyselina v otevřené ráně.Narazil jsem na doktora, který mě nic neřekl a ani mě nedal něco proti bolesti. Močil jsem po kapkách a vyl jako pes, a to 3 dny. Takže si vyžádejte něco silného proti bolesti- ne nějaký Ibalgin.Bohužel jsou i doktoři, kterým abyste sám hýbal rukama, aby udělali, co udělat mají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.