Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Caste menstruacni problemy

Od: pala odpovědí: 6 změna:

Dobry den, mam problem s takzvanymi mesicky. Dostavam je po tydnu, tudiz polovinu mesice je mam. V cem je problem? Take se mi casto dostavuje migrena. dekuji za rady

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Hormonální nerovnováha? Tento problém jděte urychleně řešit se svým gynekologem. Běžné to není. Jedině on umí poznat příčinu a pak léčit.

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

S tím určitě není něco v pořádku. Pomůže Vám gynekolog, jak s poruchami cyklu, tak s migrénou.

hodnocení

0x

My vám můžeme poradit ledacos, ale tak závažný zdravotní stav by měl řešit lékař. Neříkejte mi, že s takovým obrovským problémem jste nebyla u lékaře! *sok* Přece musíte vědět, že z takových komplikací mohou být nevratné průšvihy, včetně neschopnosti donosit dítě. Vůbec se nesnažte zjišťovat, komu co pomohlo, a utíkejte na gynekologii. *bum*Když už vůbec, ale vůbec nic jiného, častým krvácením musíte mít málo železa. A to je také taková opravdu nedobrá komplikace. Vůbec neváhejte a navštivte ženského lékaře!*klik* Nejsi ty nakonec dítě? Které se stydí a bojí gynekologa? A co mamka, řeklas jí to? Takový postoj je totiž fakt dětský!

hodnocení

0x

Okamzite na gyndu a Endokrinologie,vysetreni hormonu.Take tam chodim .

pala
hodnocení

Je mi 23 let a mam 1,5 roku starou dceru. Pri brani krve mi zjistili ze mam malo zeleza.

to se ani nedivim,ze mate malo zeleza,ale musi se najit pricina,vseho.Nenechte se obyt.Na gynde jste to uz nekdy resila a jak dlouho to trva?Potrebujete poradny rozbor krve,nejak si zaridte doporuceni na tu endokrinologii.muze to byt i stitna zlaza,cokoliv.Co unava,zizen,psychicka rozladenost?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]