Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krvavý prujem - epidemie?

Od: patrikstastn odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, mám dotaz, asi před dvěma měsíci si pamatuji že jsem měl trošku krvavý průjem a tedka se bojím abych nebyl nějak zašažený tou epidemií. A nebo je to normální že občas někdo má krvavý průjem? Momentálně totové příznaky nemám ale bojím se. Patrik

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

1x

Patriku, kolik vám je? Bacha na to, nemyslím si vůbec, že by to mohla být ta bakterie, to ani náhodou, protože bez léčby byste se jen a jen zhoršoval. Můžou to být hemeroidy, nebo nedejbože příznak rakoviny střev. Pak také polypy ve střevech, dokonce i žaludeční vředy. Každopádně je to varovný signál, někde něco není v pořádku.

patrikstastn
hodnocení

No me je 18 let právě

marenka*

Patriku, normální to není. Už vůbec ne v tomhle věku. Zajděte si k lékaři, on Vám nechá udělat testík. Předpokládám, že dostanete domů sadu tří špachtliček, každý den si ze stolice odeberete špachtličkou vzorek a pak to odevzdáte. Nebolí to, to je jasné, jen budete držet dietu, aby stolici neobarvilo jídlo. Za ten klid to stojí. *modla*

hodnocení

0x

Jsi blázen, let za doktorem...

Je víceméně jedno z kterého tělesného tvru krev teče, hlasí že je něco špatně vyjma ženských ale to ty nejsi...

Takový drsný příklad spolužáka ze školy.. 2 měs. krev z nosu-dktor-zápal mozkových blan...4 měs...šel jsem na pohřeb.

patronka*

Zdravím Hangare, není nos náhodou na opačném konci těla, než o kterém tu píšeme *smich*? Patronka

patronka*
hodnocení

0x

Patriku zbytečně se neplaš, důvodů může být několik. Mohl jsi jíst nějaké ostřejší jídlo nebo mít zácpu, pak se mohou poškodit cévky kolem konečníku, krev je jasně červená. Pokud na zácpu trpíš, je dobře jíst hodně vlákniny, stačí třeba i buráky, ovoce, zelenina. Kdyby krev byla tmavá měl bys se poradit s lékařem krev by pak byla z vnitřního trávicího ústrojí. Na věku nezáleží, brácha měl vředy na dvanácterníku v devatenácti letech. Tohle se dá všechno léčit, ale hrozba epidemie má lidem akorát nahnat strach. Před pár lety vyšilovali kvůli prasečí chřipce, předtím nemoci šílených krav a bůhví co ještě. Neboj *houpy*.Patronka

patrikstastn
hodnocení

Moc děkuji patronko, a mohu se vás zeptat tady někdo psal že měl zápal mozkových blan dá se to léčit třeba? Kdybych to měl? Jsem mladý a mám přítelkyni nechci umřít takhle brzy

patronka*

Patriku, čti pozorněji. Hangar psal o krvácení z nosu a to přece jen někde jinde. Všechno se dá léčit, jen se nic nesmí zanedbat, ale na druhou stranu je zbytečné se plašit u každého kýchnutí. Správně píšeš, že jsi mladý, tak si to užívej. *tanec*.Patronka

des*

Stačí zajít k obvodákovi,existuje anonymní test,hned budeš vidět načem jsi.

Paní Petra Kropáčková? Vy si jdete pro ty výsledky na anonymní test na AIDS že? :)

jabraka*
hodnocení

0x

Krev ve stolici,nebo v moči je vážný důvod bez prodlení navštívit lékaře.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]