Nejste přihlášen/a.
Ahoj! Myslíte si, že někdy přijde doba, kdy projde žena s malými ňadry a nastane to, že si ostatní ženy řeknou: ta se sakra má, proč já mám takhle velké?
Moje malá prsa mi ani nevadí, občas se mi dokonce líbí, ale občas si zase říkám, že je to škoda, proč nemám to, co je na ženě nejhezčí, proč si mám připadat méněcenně, proč když si o chlapovi řeknu, že má na sobě přesně to, co si představuji, rázem mě zamrzí, že já nemám předepsané proporce ...
Záleží jen a jen na Tvém pohledu. Když se budeš chtít vidět ošklivá, bude to tak a nepřesvědčí tě nikdo o opaku. Podívej se na Top modelky, pokud zamíříme někam do výšin. Většina jich má malá prsa, jestli to je tím, že jsou štíhlé? Zeptej se dívek, jaké to je, mít velká prsa. Chlap se dívá na ně, místo do očí, při běhu jim lítají nahoru dolů, pořád je škrtí někde podprsenka. V létě se pod prsy potí, některou i bolí záda z té zátěže. Ke stáru visí.
Malá nepřekáží, dlouhá léta si zachovávají svůj tvar a v létě, bez podprsenky to je naprostá paráda. Já bych neměnila ani náhodou.
Spoustě chlapů se líbí větší prsa, to ale v žádém případě naznamená, ža malá nejsou v kurzu. Každé postavě sluší něco jiného. Myslím, že na velikosti až tak nezáleží.
V pokročilém věku jsou menší prsa naopak výhodou Pak nemůže dojít k situaci, že si chlap na jedno lehne a druhým se zakryje.
PS: kdysi byl jeden vtip, že na ženě je nejhezčí chlap
Minikulicky: myslím, že ta doba tady dávno je! Nevím, jak jsi přišla na nějaké "předepsané proporce", ani proč si myslíš že zrovna prsa jsou na ženě nejhezčí. Znám spousta žen, kterým velká prsa překáží a způsobují jim zdravotní problémy. Nikdy jsi neslyšela o celebritách, které si nechaly udělat silikony a pak šly opět na operaci kvůli zmenšení?
Myslím, že co se týká podobného fyzického vybavení, měli bychom být všichni vděčni za to, co nám příroda nadělila a vážit si toho, že jsme zdraví a nepřemýšlet nad - s prominutím - pitomostma. Proto jsme každý jiný, aby bylo z čeho vybírat. Co by dělali chlapi, kterým se líbí menší ňadra, kdyby po světě chodily akorát samý baby s melounama?!
Kdo má malá prsa chce mít velká.Kdo má velká prsa chce mít malá.Kdo má kudrnaté vlasy,chce mít rovné a opačně.To je se vším tak milá slečno.Ale všechny jsou krásná a až jednou budete těhotná a kojit, tak se vám zvětší a uvidíte sama,která jsou lepší.Některé ženy tvrdí,že po porodu jim větší prsa zůstala.Ale to tě nechci navádět ,aby jsi honem otěhotněla.Dočkej času!A jak to tu již někdo napsal,záleží na tom jak je umíš nosit.Nesmíš se hrbit,ale vypnout hrud.
Dobrý den. Otázka je naprosto vytržená z reality tohoto světa. Letí jakákoliv prsa. Co žena, co chlap to jiný názor, jiný požadavek, jiné estetické cítění, jiné objekty hodné pozornosti. Nemá cenu to rozebírat. Až masivně bude rozšeřeno mít 3 prsa, nebo jedno prso a bude se to střídat jako móda dlouhých sukní a minisukní, moda tmavých a blond vlasů, tak se můžete zeptat. Ale zatím je to trochu předčasné. S pozdravem Laďa
Občas mrkněte na nějakou módní přehlídku v televizi. Uvidíte jen vyzáblé, kostnaté manekýny, kterým by v mezeře mezi šíleně dlouhými nohami mohlo proběhnout prasátko a jejich ňadra? No tak nic moc, většinou jsou takové jakoby placaté. No a pak nahlédnete do časopisu pro ženy či pány, kde se to hemží jen sexbombami s neuvěřitelně štíhlým pasem, plnými ňadry a bezvrásčitým obličejem - ale kdo vám zaručí, že to nění digitálně upravováno? Asi tak, proti gustu žádný dišputát. Některý muž i malá ňadra upřednosňuje a pokud ho budete mít doma, tak budete ta nejšťastnější žena, jelikož se svému muži budete líbit. Tak proč mít zbytečně nějaké komplexy? Ostatně, podívejte se na muže, kteří už se rozhodnou ženu s malými ňadry nějak komentovat nevybíravými hlášky. Tito pánové jsou většinou s pivním pupkem a to jejich nářadíčko? Kdoví kde se vůbec schovává, když by něho si žena musela vzít lupu. Jo a malá ňadra byla upřednostňována tuším někdy ve dvacátých letech 20. století, kdy byla chlapecká postava ženy v módě. A ještě mě napadla jedna francouzská herečka Charlotta Gainsbourg. Viděla jste ji někdy? Tak si ji dobře prohlédněte, ženským plným poprsím rozhodně neoplývá, a jak si to hrdě ve filmech vykračuje s výstřihem až málem k pupku. Je to všechno o seběvědomí ženy...
Mám asi takové. Popravdě se mi líbí hodně, když je vidím mezi fotkami, kde jsou různá. Ale vadí mi ten obecný pohled. Že když některá žena nemá bujné vnady, už je to chudák, už je méněcenná, už ji něco holt chybí.
Minikuličky. Jak vám to ještě říct, abyste to pochopila. Takový obecný pohled neexistuje. Jo, možná někde ve škole, kde kluci mají z novinky na děvčatech vánoce. Ale zase. Podívejte se pořádně na tu fotku, co jste sem sama dala. Ta dívka určitě chodí rovně, vypne hruď, srovná záda. Je modelka. Když jí někdo řekne, že má malá prsa, tak na něj bude koukat, jakože spadl z višně. Ne ona, on.
Ale když to děvče na fotce dáme do vaší role, okamžitě se skrčí, aby to podle ní málo nebylo ještě víc vidět a efektem je, že to opravdu není vidět. Jen sehnutá hlava, ramena dopředu a propadlý hrudník. S takovým postojem tam nebude nic mít ani holka s dvojkama. Zkuste si to sama hned i v sedě. Řekněte si to, co si říkáte. Já chudák, nic tam nemám, všem jsem pro smích a skloňte hlavu. Není tam nic. Pak si řekněte. Mám krásná malá prsa, akorát do dlaně a jsem na ně pyšná, protože co je malý, to je hezký. Pěkně se nadechněte a jukněte dolů, na hruď. Výsledek uvidíte sama.
Já mám nula nula nic. Teď mám bavlněné tílko na tělo a docela těsné. Efekt, sama koukám, jak ty pipinky vypadají větší, (to je to jak jsou na tom malém prostoru nacpané ) Dokreslují to trochu vypracované ruce a hlavně, jestli cestou domů nějaký mužský sjede pohledem, ještě se pěkně nadechnu.
Mějte se ráda!
Ještě k tomu vašemu.. už jí holt něco chybí. Věřte, že horší je, pokud chybí mozek. Při tomto nedostatku chlap uteče i od Barbíny.
Krásné tělo! Jinak o té méněcennosti zde píšete Váš vlastní subjektivní názor, a asi nebudu sám, kdo s ním zásadně nesouhlasí.
Zdravím, celé jsem to nečetla ale povím vám, že jsem celý život záviděla těm málo prsatým. Proč? Třeba proto, že já nemohla sehnat plavky, chodit v šatech bez zád a bez podprsenky, chodit nahoře bez na pláži-to raděj jen v leže a jak říkal v legraci manžel mohla jsem kojit vodníky z mostu. Tak nezoufejte a buďte ráda za to co máte.
V tom je prave to kouzlo,,ze je vzacne ,kdyz se sejdou dva a libi se vzajemne.Jiste,nekdo se vam treba libi a z druhe strany nic,dava prednost vetsimu predku.Verim,ze si to genetika sama porouci.Neni nahoda,ze si kazdy hledame typy nasich predku,je to tak spravne.Mozna,ze jsem uplne nevystihla o co tady bezi,ale takto to citim.Cim jsem starsi,dochazim k nazoru,jak je to v techto ohledech na svete dobre zarizeno,vcetne vyznamu muze a zeny.Dulezite je libit se sobe a kdyzje neco vzajemne,ma to smysl.
Take mam mensi nadra, dvojky, zato ovsem vytrenovane a pevne, zadne ctyrky vesaky ani plandava usiska. Jen doufam, ze to tak jeste dlouho zustane, protoze anketa mezi muzi dopadla tak, ze je jedno, zda mala, ci velka, ale ´musi byt pekne tvarovana a hlavne pevna!
A že nemáte ještě děcka a nekojila jste, viďte Martino. To je pak někdy děs běs, když se z malých ňader v těhotenství stanou obří stany a pak se vrátí po ukončení kojení do původní velikosti, ale ta vytahaná kůže už zůstane. Jojo, leckterá žena by mohla povídat...
Nemam, nekojila jsem. Ale mama to mela presne takto, zadne vesaky se ji z toho nestaly, protoze cely zivot posiluje, hybe se a zpevnuje. Ono to jde, sice pomalu, ale jde
Babicka to mela stejne, tak verim, to to budu mit taky tak.
Brala jsem to z pozice mladeho chlapa, ktery se (predpokladam) radeji koukne na pevna mensi prsa, nez na vytahane ctyrky u pasu... to vsak nemyslim nijak zle, tak to proste je. Znama mela po druhem porodu z trojek jakesi vytahane salamy, vypadavaly ji z podprsenky a vazne je do ni mohla rolovat... sedm let setrila na plastiku, sedm let se trapila. Ted ma zase pekne trojky, ovsem umele. Ale kdyz to cloveka zbavi mindraku, proc ne...
Popravdě si myslím, že ta doba je. Předepsané proporce? Co je to za nesmysl, to neexistuje, každá máme ty svoje a záleží na každé z nás, jestli je umí prodat, ať malá či velká. Chlapy se sice za velkými otočí, ale doma upřednostní menší, která jsou na svém místě i po porodu ) a nejsou propocená. Ženy s malými prsy si můžou pomoci podprsenkami, gel.vycpávkami,...atd...ale co ty, co mají prsa velká - ti s tím nic neudělají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.