Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest při jízdě na kole

Od: pavla* odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, chtěla bych se poradit s problémem, který mě trápí už 2 roky a nepomohl ani lékař. Při a především po jízdě na kole cítím bolest v oblasti kostrče, přesněji řečeno to jsou vazy na konci páteře. Lékař se mi to snažil napravovat,cvičila jsem, přes zimu na kole nejezdila,ale teď se to zase ozývá. Máte někdo podobný problém? Nebo alespoň radu...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Je tedy patrné, že něco tělu nevyhovuje. Je to nastavení výšky či sklonu sedla? Nebo vzdálenost či výška řídítek? Nejsou-li potíže jindy, je jasné, že si vaše tělo s vaším kolem nerozumí...

akasa*
hodnocení

0x
No asi bych zkusila najít někoho kdo praktikuje Dornovu metodu,tam by vás srovnali,zjistili v čem je problém a i s tou kostrčí by si poradili.

miljan*
hodnocení

0x
Nemáte náhodou dámské sedlo? *smich*
pavla*
hodnocení

Ne, sedadlo mám myslím pánské. Ještě mě napadá možnost koupit si celoodpružené kolo*smich*, potom by třeba nenarážel konec páteře ("ocásek"tomu říkají?:)) do tvrdého tolik jako teď. Ale nevím, nevím...každopádně díky všem za pomoc.

mil®
hodnocení

0x
Je to opravdu hlavně o sedle. Taky mám tyto problémy a sedel jsem vystřídal dost. Každej mi dobře poradil, ale zadek je bohužel můj. Nakonec jsem vyzkoušel manželčino sedlo a na tom se mi jezdí nejlíp. Jezdím na něm asi rok. Toto všechno je ale za předpokladu, že máš velikost kola na svou postavu, ale to by ti měli říct v obchodě s kolama ne v nějakým hyper super marketu!
Přeji hezké a bezbolestné ježdění. *tanec*
pavla*
hodnocení

Mile, díky za radu, určitě na Tebe dám a vyzkouším jiné sedlo, i kdyby to tedy mělo být to dámské.
I Tobě přeji hodně sportovních zážitků ;)
btw: V hyper super marketu nakupuji max. rohlíky, ale kola nikdy! :)

tomas*
hodnocení

0x
Kolo jsem si vždy vybíral zadkem.Nikdy jsem neměl sedlo,které mi doporučovali v prodejně!
Většinou mám měkké dámské sedlo odpružené pružinami a jsem spokojený.
Tomáš

tomas*
hodnocení

0x
Kolo jsem si vždy vybíral zadkem.Nikdy jsem neměl sedlo,které mi doporučovali v prodejně!
Většinou mám měkké dámské sedlo odpružené pružinami a jsem spokojený.Pokusím se vložit fotku sedla,které mají v Kola Šára na konečné metra Háje.Mají poslední kus a stojí asi 450.-Kč
Tomáš
Bolest při jízdě na kole

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]