Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Reiki

Od: felicita odpovědí: 2 změna:

Čauísek všem, chtěla jsem se nechat zasvětit do I. stupně Reiki.

Včera jsem měla možnost se setkat se světově uznávanou léčitelkou a ta mi moje rozhodnutí rozmlouvala.

Prý bych si mohla i přivodit sama nějaké neduhy, tím že si je stáhnu sama na sebe.

Doposud jsem četla, že je to energie která neustále proudí.

Takže by to mělo být bezpečné.

Zvažovala jsem i zasvěcení na dálku. Byla bych moc vděčná za každou radu, či připomínku.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Pokud vám to rozmlouvala světově uznávaná léčitelka, tak ji věřte a napátrejte po příčinách. Určitě ví co říká. S těmito věcmi není žádná legrace. Můžete uškodit sobě i jiným.

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Čausík,uznávaná léčitelka Vám taky měla říci jak si je na sebe nestáhnout.Ale asi to neví.Mistrů Reiki je dost a ti Vám poví,jestli můžete nebo ne zaučit se v Reiki.Pořádají kurzy,kde se vše naučíte.V časopise Spirit se dočtete více.Jestli máte stále do toho chuť,tak Vám přeji hodně zdaru.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]