Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla bych se zeptat co si myslíte o tomhle? dostala jsem se k tomu přes kamarádku a nevim co si o tom mám myslet... příjde mi to divný že by něco takovýho v dnešní době existovalo
Ano, jde to a využívají nebo lépe zneužívají toho různé sekty. Pak se nedivte, že člověk, který má třeba vysokou školu, mluví takové nesmysly.
Vlastně do té hladiny alfa se můžete dostat i v normálním stavu /stavu bdělosti - ve stavu bdělosti jsme v hladině beta/ - dobrá je pro to relaxační mebo meditační hudba a také je dobré zatemnit v místnosti. Pak do toho tam mluví nějaký člověk, který "kázá". Stačí několik takových sezení a meditování a už máte vymytý mozek a už se stáváte otroky jednoho blázna. Nejdřív přijdete o práci, poté o majetek, pak o rodinu a skončíte někde na nějakém statku nebo v nějaké barabizně té sekty.
Proto nikdy nechoďte na žádné meditační kursy, pokud toho dotyčného opravdu neznáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.