Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak ji získat

Od: jaa* odpovědí: 57 změna:

Dobrý den, jsem v kvintě a tento rok k nám přibyla nová třída 1.A. V ní je holka, do které jsem se časem zamiloval. Napsal jsem ji na facebooku a od té doby si často píšeme. Nejdříve jsme byli spolu celkem často, chodívala sem tam za mnou a bavili se a usmívali na sebe. Dvakrát jsem jí doučoval mimo školu, byli jsme sami na lavičce, flirtovali jsme spolu, řekla mi, že mám zajímavý oči, tak jsem jí její taky pochválil, nechtěl jsem to ale uspěchat, znal jsem ji pořádně teprve měsíc a nechtěl jsem udělat chybu. Byl jsem s ní taky jednou venku, jen se projít. Cítím, že ona je ta pravá a žádná jiná, nikdy. Ale poslední dobou se všechno hroutí. Píšeme si spolu celkem často, občas mi ale nenapíše... Začal se do toho plést totiž kluk, který je ve třídě střed pozornosti, ale je dost takových, co ho nemá rádo, já ho nemusím, protože se chová jako malý a pomlouvá za zády, jeho vtipy jsou založeny na tom, že řekne něco nesmyslného a ostatní se tomu smějí, tedy, pár lidí. Začal mě pomlouvat, i před ní. Já jsem bohužel podle testů u psychologa i mého projevování a vnímání mentálně na vysoké škole, takže mám na všechno jiný pohled. Má nevýhoda je, že jsem trochu menší, než ona(5cm). S tou, kterou miluji, se bavím o škole, sem tam zaflirtuje, tak já taky. Ale nechce se mnou jít ven, když se jí zeptám, jestli má čas o víkendu, napíše, že ještě neví, pak nakonec nejde. Pořád ještě neví, jaký jsem doopravdy. Navíc poslední dobou bývá se svou kamarádkou, takže se s ní moc na z očí do očí nebavím,, píšeme si pouze na facebooku, sem tam si o svačinové přestávce promluvíme, ale už za mnou nepříjde... Nejsem si jistý, jak jí ukázat, že jsem kluk, který ji nade vše miluje a toho, který mě pomlouvá, odrovnat. (Zajistit, aby mě Ona viděla takového, jaký jsem). Děkuji za trpělivost se čtením a rady :)

57 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

2x

Přemýšlím, co vám napsat. Tady ty záležitosti s láskou jsou vždycky těžké. Jste-li mentálně úplně někde jinde než spolužáci, o to to budete mít všechno horší. Ta vaše výška není rozhodující. Ale ano, mohou existovat děvčata, co menšího kluka nechtějí. Ale to nevypovídá nic o vaší kvalitě nebo o kvalitě té holky. V určitém životním období mladý člověk hledí velice na to, jak vypadá partner, upřednostňuje jiné hodnoty - krásu, oblékání a tak podobně. A v jiném životním období (většinou v pozdějším věku) zase hledí na to, jaký partner opravdu je - povaha. Není to tak u každého, ale dosti často se to takto přihodí. Pokud to děvče s vámi chodit nebude chtít, ničím ji nepřemluvíte, a to byste mohl být třebas ze zlata. Ale cítí-li k vám alespoň špetku náklonnosti, tak příjemným chováním, kdy se nepodbízíte, ale chováte se jako dobrý kamarád, byste mohl někdy u ní zabodovat. Nejhorší je neopětovaná láska. Asi každý si tím prošel. Ale i to patří k životu. Jako ve vašem věku tvrdit, že je ona ta pravá, je takové dětinské. Příliš jste se na ni upnul, a to není dobře. Ono to totiž může být tak, že ta opravdová pravá na vás čeká úplně někde jinde. Ale že existuje, to je přeci nad slunce jasné. Takže neztrácejte naději. Hlavně se jí moc nepodbízejte a nenabízejte, když vás to děvče nechce, tak se jen zesměšníte. Doporučila bych vám s ní o lásce vůbec nemluvit, ale být nablízku jako ten, se kterým se dobře "pokecá", aniž by tam byl náznak něčeho bližšího. A může se stát, že jiskra přeskočí. Ale takové to vnucování se je na nic. To spíše odradí.

bibinka2
hodnocení

0x

Nechci tě nějak odradit hochu, napíšu ti to natvrdo, ale holky tzv. pubertačky, některé i starší, hledají kluky, kteří se jim prostě líbí, to, že jsi menší o 5 cm z jejich pohledu je velký handicap. Píšeš, že jsi na rozumově vyšší úrovni, než oni, to je také špatně, aby to nezavánělo nějakým poučováním, mudrováním, hele jiní jsou urostlí, přitažliví,zábavní, já jsem zase chytrej. Jestli už nemá zájem, nech jí být, navrhni jí přátelství,nevnucuj se nebo odradíš i ostatní, holky si mezi sebou všechno řeknou. Takový už je život, krása si hledá krásu, a ti ostatní jen paběrkují. Ještě něco, jestli je ti 16 tak ještě můžeš překvapit, můžeš vyrůst, zmužnit a kdo ví jak budeš vypadat při maturitě. Hodně sportuj,at máš pěkný tělo. *dril*

jaa*
hodnocení

Já sportuji, a mám celkem svalnaté tělo. Oblékám se taky dobře a stylově, mám dobré finanční zázemí... To, že jsem rozumově na vyšší úrovni je celkem důležitý bod, ale nikdy nepoučuju, beru je jako rovnocenné vrstevníky. Dokonce jsem prý i pohledný, řekla mi jedna dobrá kamarádka, s kterou se o těchto věcech bavím. Ona, má milovaná, asi tuší, že k ní něco cítím, ale nic snad není straceno. Musím počkat a doufat, že přeskočí jiskra. Je to asi dětinské, myslet si, že jsem našel svou vyvolenou, problém je, že to teď tak cítím. Ona už není v pubertě a dá se s ní dobře povídat. Myslíte, že bych se jí už neměl ptát, jestli půjde ven ani nabízet, že ji doučím, když bude potřebovat? Ona toho kluka, co mě pomlouvá, pravděpodobně nemiluje, ani se s ním moc nebaví, on je chováním v pubertě. Co mám dělat, abych pro ni byl vzácnější, aby si se mnou ráda povídala? Zatím jsme se bavili jen o učení, sem tam: Co budeš dělat? atd... Takhle na holku neudělám dojem, protože si bude myslet, že mě zajímá jen škola... Já vím, je to střední škola, zájmy jsou jiné než takové, jaké by byly na vysoké...

bibinka2

Já bejt ty, tak si dám od ní chvíli pohov, zkus se zaměřit na nějakou jinou, ale nenápadně, aby to zase ta druhá nebrala jakože hraješ divadlo. Kamarad se s ní stále, řekni, až bude něco potřebovat, tak jí to vysvětlíš a zkus třeba pozvat jinou kamarádku na zmrzku, na pokec, nebo někam prostě. At si ta dotyčná nemyslí, že jsi se do ní zabouch, že myslíš jen na ní, oni pak tě dokážou citově vydírat, dělat drahoty, však víš. Když tě má na háku, tak si myslí, že s tebou může orat. Nevím, můžeš jít s partou s kamarádů a holkama někam na nějakou akci, zorganizovat sám něco. Tuhletu nech být, nech jí vydejchat, třeba nechce někoho milovat, ještě se bojí. Nebo tě někdo pomluvil, a ona na to dá. Také může být, že je platonicky zamilovaná úplnědo někoho jinýho, třeba i staršího a myslí jen na něj, možností je spousta. Každopádně nevaž se na ní, nedotírej, naopak, rozhlížej se pomalu po jiné, čas všechno ukáže. Řekni si pokud to jde, nechceš - nech být.

martinaa*
hodnocení

0x

Tva vyhoda je v tom, pokud jsi podle testu rozumove daleko vyse, nez pubertalni spoluzaci. To holky bere:) Akorat... kdyz ona sama s tebou nechce jit ven, ackoli ji pozves nekolikrat, nevidim z jeji strany moc velky zajem. Dokonce ji muze byt neprijemne, ze ji porad zves ven a ona ti neumi narovinu rici "ne", takze radeji mlzi, ze nevi, a nakonec nejde. Vis, v tvem veku holky pritahuji takovi ti namachrovani blbci, anebo naopak klidni mili kluci. Vis, jaky je ona typ? Ze ji nepritahuje prave ten frajer, co te pomlouva? Vysku neres, znam spoustu paru, kde je holka i o 10 cm vyssi a jsou v pohode:)

Tezko zaridit, aby si te vsimla a zjistila, jaky jsi, kdyz s tebou nechce nikam jit...

jaa*
hodnocení

Děkuji za rady. Já v tom ale pořád bohužel vidím jeden vzorec... Ze začátku chce být často se mnou, stojí o mě. Poté však mě někdo pomluví, že jsem namachrovaný, protože mám namachrovaný fotky...(ten, kdo je namachrovaný mě pomlouvá), což není pravda, já se spíše podceňuji. Nikdy nemachruju a to, že mám fotku, kde nemám na sobě tričko...přece ještě neznamená, jaký jsem. Říká jí, jak jsem špatný, a jak nestojím za to, a to ten kluk dělá. Jednou, když okolo mě prošel, řekl nahlas schválně, že mi mikina neladí k tříčtvrťákám, on pomluvá spoustu lidí, ničí jim štěstí(navíc to není pravda, mikina mi seděla). Já bych jeho kecy neřešil, kdyby to býval neříkal Jí. No a ona si z toho asi něco vzala... Když jí napíšu, jestli půjde ven, napíše, Já nevím, co budu dělat... Možná stojí o přemlouvání, přece jen se mnou ještě flirtuje, většinou si nezačíná, ale přece.

martinaa*

Promin, ale rozumna normalni holka neda na to, co ji kdo nabulikuje, ale co si mysli ona. Pokud je na tebe schopna zmenit nazor ihned, kdyz ji nekdo neco nakeca a jeste te pred ni ztrapnuje, tak je to takova ta korouhvicka bez nazoru, co se toci tam, kam zrovna vane vitr...

jaa*
hodnocení

No, on mě hlavně pomlouvá, těžko říct, jestli ztrapňuje, to mi před ní asi neudělal... to dělává bokem, když jsme se svou třídou... Ale máš pravdu. Jenže ona taková není, je pravda, že se chová občas jako puberťačka, ale taky se s ní dá normálně popovídat, bohužel jen, když jsme byli spolu venku, jsme si povídali o jejích a mých kamarádech atd... Jinak je to z velké části škola. Však ona na to časem příjde, že takový namachrovaní nestojí za nic... Čím dřív, tím líp, třeba už po prázdninách... Já si počkám, vše beru z pohledu vysokoškoláka, protože jiný pohled na věc neumím mít. U nás ve třídě je už pár vyspělých, kteří toho namachrovance nemají rádi, snad se k nim bude přidávat víc a víc lidí, a pak i ona, já si s ní zatím budu jen povídat, nechci ji ukázat, že mám o ni velký zájem... hlavně se lépe poznat. Čeho bych se měl vyvarovat? Můžu jí třeba pozvat na zmrzku nebo do kina? Jen jednou za čas...:)

martinaa*

To, ze te pomlouva, ignoruj. Hlavne neoplacej stejnou minci, ale na to jsi myslim prisel sam:) Obcas se chova jako pubertacka, to ja taky:D dulezite je, jak moc ji znas a zda vis, jak moc se tim namachrovancem necha ovlivnit. Klidne pockej, nevnucuj se a kdyz to treba ani za cas nezabere, jsem pro nazor, co uz tu nekdo psal - nechces, nech byt. Kazda holka nevidi, co ma pred sebou za super kluka, ale takhle sejde z mysli a prijde jina. Tomu ver:)

Muzes ji pozvat, ale ja jsem rozhodne pro osobni pozvani nez sms. Po skole ji treba dozen nebo na ni pockej a normalne se zeptej, ze v kine davaji super film, ktery by se ji mohl libit, nebo jestli nechce jit s tebou na zmrzku. Pokud se zacne vykrucovat, otalet, rikat takove to "nevim... mozna... tak ja ti jeste napisu", zrejme opravdu zajem nema a bere te obcas na pokec jako kamarad. Pokud pujde, rozhodne pres ni neocernuj toho namachrovance, ani slovo, delej, jako by neexistoval.

jaa*
hodnocení

Díky, to pomůže. Chtěl bych se taky zeptat, jak holka bere pozvání do kina, nebo na zmrzlinu(čistě kamarádsky nebo něco víc). Snad se tím klukem nedala ovlivnit a i kdyby, však ona zestárne a dobrých vlastností bude mít ještě víc, já mezitím vyrostu. Holka, která nestojí o dobrého kluka a hledá si ty nejhezčí ze všech...taková opravdu není pro mně, proto také vztahy v tomhle věku nevydrží dlouho. Co si má člověk myslet o klukovi, co se snaží získat co nejvíce holek na jednu noc a ještě se tím chlubí, který si dovolí být drzý na učitele... A který taky nosí barevné legíny a ještě se to nějakým holkám líbí no a pomlouvá skoro každého. Je to pro mě těžké, být s takovýma v jedné místnosti, to mi věřte. Snad už brzo vyrostou... No, budu jí na blízku, nebudu se vnucovat... Bere se jako vnucování, když začnu hovor, když kolem mě projde(občas..) Děkuji :)

martinaa*

Tak kamaradsky ji to muze byt i prijemne... ostatne jako skoro vzdy, kdyz te nekdo na neco pozve:) Ale pozor, aby si nemyslela, ze ji balis:)

V tomhle veku holky skutecne koukaji predevsim na vzhled, aby se pak s hochem mohly chlubit svym kamaradkam, nekterym to zustane a budou to takove ty bezduche pipiny, jine to prehodnoti a najdou si skveleho kluka pro zivot, i kdyz to nebude zadny Alain Delon.

Ja jsem taky drza:D a vybusna... ale chlubit se, kolik kluku jsem mela v posteli, je ubohe a pubertalni. Bohuzel takovi frajirci se moc nezmeni, znam jich mraky... chudaci s bohatymi tatinky, ale vybranym mozkem. A vazne nosi barevne leginy? To snad ne:D:D Co na nem ta holka vidi, nechapu:D Ale i na tom je videt, ze je nedozrala a evidentne ji pritahuje typ "cim vetsi frajer a vic zarezu na pazbe, tim lip". Je tezke byt s nekym takovym, verim a znam to...

Zacit hovor je v pohode, pokud ho taky obcas zacne ona. Pokud bys mel vzdy zacinat ty, je to takove jednostranne a o nicem, kdyz se sama k nicemu nema.

jaa*
hodnocení

Jak často si s ní mám psát na facebooku, aby to nevypadalo, že chci víc než kamarádství?

martinaa*

Zalezi, jestli ti odpovida, neda se rict, jak casto psat. Nektere holky jsou vyklepane, kdyz jim kluk nepise denne, jine to zase otravuje...

jaa*
hodnocení

No, ona si se mnou píše ráda, ale občas jí napíšu a neodpoví, třeba i čtyřikrát, teď už se budu snažit neprojevovat zájem o něco víc ...

martinaa*

Tak ze ti ctyrikrat neodpovi, je blbe. Napise ti nekdy ona sama, ciste ze sve iniciativy, nebo se s tebou sama da do reci? Clovek by se svymi kamarady mel chtit komunikovat. Drz se dal a vyckej, nic jineho udelat nemuzes:)

jaa*
hodnocení

ona je poslední dobou moc smutná, chce být sama, neodpovídá, občas řekne, že je smutná. nevíte co s ní? Jak ji rozveselit? Dostat ven se mi ji nepodařilo...

martinaa*

Ta ji muzes donest do skly treba cokoladu, at ma lepsi naladu:) Nebo maleho plysaka pro stesti. Kdyz s tebou nechce jit, nech ji, nevnucuj se, obcas se ji zeptej, zda je ji lip. A mozna ti sama rekne, proc je smutna (uz ses ji na to zeptal?).

jaa*
hodnocení

jojo, vím proč. Ale nwm, co s tím, ...blbá nálada, má toho moc, nic se jí nechce... ztráta kamarádky...

martinaa*

Tak to se nediv, kdyby jsi ty ztratil dobreho kamarada, taky ti nebude do skoku:) Dones ji cokoladu pro lepsi naladu a na chvilku se stahni, nikam ji nezvi.

plastelina*
hodnocení

0x

Martinka ma vskutku dobré názory. s nama holkama jeto težky ale je videt že Ty jsi velice vnímavý kluk, takže jsem si jista že instinktivně už budeš vědet jak se k té holce chovat. Nech ji chvilku prostor a uvidíš jestli si sama řekne o Tvou společnost. Držím palečky. *palec*

martinaa*

Dekuji*hi* A je videt, ze tazatel je chytry kluk a o slecnu ma zajem, chce ji pomoci, kdyz ji neni dobre atd. Takovych kluku je malo:)

jaa*
hodnocení

Děkuji slečny. :) V poslední době je to těžké, obzvláště, když vás pomlouvá pár lidí...Protože jste jiní, trochu. Před holkama nemachruju, normálně se s nimi bavím...těžké je hlavně to, že když je jí špatně, tak to na ní poznám a je mi z toho taky na nic. Problém je, že když je někdo střed společnosti... však to jistě znáte...zhazuje vás. Já nevím, nechci mu nic říkat, protože bych... bylo by to zbytečné a navíc, nevidím důvod, proč bych to dělal. Kolikrát se mě kdo ptal, proč s nikým nechodím, těžko se na to odpovídá... je to pro to, že nepotřebuju mít holku na líbaní a sex. Já chci jen najít tu, kterou miluju a tu jsem našel. Je to něco úplně rozdílného, sdílení pocitů a tak, to, co by se nedalo v případě "holky na líbaní a sex" prožít. Dneska jsme si zase psali... pochválil jsem jí profilovou fotku... konečně odepsala. On, ten, kdo je středem pozornosti, je taky malý, nechává si od holek česat vlasy atd... a dělá, že je laskavý, ale ve skutečnosti je bokem moc namachrovaný a chová se jak dítě. Doufám, že má slečna poznala, že jsem měl o ni starost... :) Láska je něco skvělého, jenže občas i bolí... ale i to je dobře. Konečně mám vousy, takže vypadám spíše jako chlap než kluk... vše se lepší. Pořád je ale spousta věcí těžkých...díky vám se mi to ulehčuje. Nápad s čokoládou byl sice dobrý, ale já chodím do gymnázia ve městě se 7.000 lidmi, patří tam i žáci z okolních vesnic, takže nás je tak ani ne 250-300? Známe se tam všichni minimálně od vidění,osobně znám asi 160 lidí, to je problém... jinak bych ji dal čokoládu...

martinaa*

A tu cokoladu ji nemuzes dat proto, ze znas lidi okolo? Jeeeee, prosimte, vsude budes nekoho znat... bud o ni stojis, nebo se budes schovavat. Oboji dohromady nejde. A prijde mi, ze ji uhanis - viz dnes jsem ji psal - jasne, ze ti odpovi, kdyz ji pochvalis fotku. Co ma taky delat, kdyby ti neodpovedela, bude se treba citit trapne. Zkus ji proste nejaky dva tri dny nepsat, ani zpravu, ani mail, proste nic. Kdyz ji porad takhle nadbihas, tak to shazujes.

jaa*
hodnocení

Super, děkuju. Tohle jsem taky potřeboval vědět, chyba, tak ji opravím, ale jak? Dej mi prosím nějaký příklad... já totiž na ni vždy čekávám před šatnama, kde se pak bavíme sami :) Tohle je dobré vědět...mám za ní třeba přijít, když je s kamarádkama, že? Ale jediný kluk, to bych asi nezvládl, no a zbytek vidím jako konkurenci... teda až na pár lidí se kterýma se moc dobře nezná a kteří jsou celkem introverti, nebo, neprojevují se moc :)

martinaa*

:) Zkus ji pro zacatek napsat treba jednou za tri dny, a neco obecneho - prave ze ma peknou fotku, co ve skole atd. Kdyz na ni cekas u saten, zamysli se: ma radost, ze te vidi, nebo se s tebou bavi z povinnosti? A kdyz bude s kamaradkama, tak za ni radeji nechod, tyhle pubertacky jsou docela posmevacci a mohly by se ji smat na tema zenich a nevesta atd, zname:) Spis ji to dej treba u tech saten, klidne Vas nekdo muze videt, to je fuk, ale aby ona byla sama. A dulezita vec - kdyz s ni mluvis, ukonci hovor jako prvni a klidne odejdi. Pokud vzdycky cekas, az to ukonci ona, zavani to vnucovanim:)

jaa*
hodnocení

Děkuju, ještě jsem u nás neviděl kluka, že by dal holce ve škole přede všema čokoládu, ale zkusím to. Neodpsalaproto, že bych jí řekl, že má pěknou fotku, ale začal jsem normálně, jak se má? a tentokrát odpověděla... i flirt se povedl :) Jen to nadbíhání mi necvaklo... chybka, ale to zpravím. Tak pro ni budu taky vzácnější, né jen, že bych nadbíhal. :)

martinaa*

Jj, byt vzacnejsi je dulezite:) Aby si te vazila, ne abys byl otravny:) At taky nekdy napise a zacne ona sama... a cokoladu nemusis predavat pred vsema:) Pokud mas odvahu, muzes:) Pokud ne, dej ji to treba nekde u saten, az se zdrzi, nebo tak.

jaa*
hodnocení

Děkuju, ale nevím, jak na to... kolikrát chci být s ní, vzácný= když ji uvidím, tak né vždycky zajít za ní, že? Občas ji taky jen pozdravit, když se míjíme... no, kdy se s ní mám bavit? Nemáme žádný společný předmět a facebook tohle neřeší, já se jí chci dívat do očí, chci být s ní... Neumím rozpoznat, jestli mám zajít za ní, nebo ne...

martinaa*

Jj, nechod za ni pokazde, kdyz ji uvidis:) Diva se na tebe nekdy, koukne se tak po ocku? To by bylo vhodna chvile, kdy za ni zajit.

jaa*
hodnocení

Ano, to občas dělává. Ale ne vždy, když se na ni podívám... Dnes jsme měli tělocvik tak jsme se na sebe podívali a ona se usmála. Nejhorší bylo, že tam bylo dost holek i kluků... Naštěstí u nás už nejsou holky puberťačky, které mívají blbé řeči, jde spíš o kluky, kteří(jen pár) mívají takové řeči jako nenabaluj a tak., Stejně tě nechce, přitom to není pravda, jde jen o to, kdo řekne větší pitomost a všichni se tomu pak smějí... přece je nám už 16,5 - 17 a jsme na Gymnáziu(to je podstatné, promiŇ, že jsem to sem nedal :) )

jaa*
hodnocení

já se bavím spíš s holkama, když to jde a je čas. Byli jsme se školou na výletě a tam jsem se bavil jen s holkama. Ono je to složitý... Její kamarádka, se kterou sedí, je tak trošku... lehčí, no, vyspí se s každým, s kým chce. Sešli jsme se u nás na chatce a tak jsme se o ní bavili, že právě toto dělá (teda já ne) no, a ona je poslední dobou trošku jiná, nevím, kdo jí co napovídal... pořád mně někdo pomlouvá asi a tvrdí, jak nehorázně jí pomlouvám kamarádku(asi, to je domněnka) Možná i kamarádka sama. Ale já se nezměnil, takže mnou to není.

jaa*
hodnocení

moc nerozepisuje své odpovědi, jako dřív a tak...

martinaa*

Ty to vsechno strasne resis:) Netlac tolik na pilu... jestli ztratila kamaradku, je smutna, a mozna taky pise mene proto, ze si strasne stihas... pokud ji vzdy napises prvni a ona nikdy sama nezacne, nejspis odepisuje jen tak ze slusnosti.

jaa*
hodnocení

Klukům na facebooku holky první nepíšou, vím to od kamaráda... mám ale další problém. Ten, který mě pomlouvá a říká mi divnou přezdívkou, no, dávám mu najevo, že s ním nesouhlasím a on mě ukazuje ve světle "zrádce třídy" .

jaa*
hodnocení

No, na facebooku píše první kluk holce, skoro vždy to tak je. No a problém je, že ten, který je středem pozornosti a mně pomlouvá a říká mi divnou přezdívkou(ponižující), mně ukazuje jako "zrádce třídy", protože s ním odmítám mít cokoliv společného, když hrajeme fotbal, tak mi nadává, že jsem nepřihrál nedal gol atd. Přitom já fotbal nehraju profesionálně jak on.

jaa*
hodnocení

No, a prý mě holky z 1.A neberou... řekl bych, že vím proč... má v tom prsty on

martinaa*

To jste na omylu:) Kdyz si chce nekdo s nekym popovidat, napise mu, at je kluk, nebo holka:) Vite, v tomto veu je hodne tezke stavit se proti oblibenci tridy... muzete mu neco peprneho odpovdet, pripadne ho taky nejak ztrapnit, ale ani to Vam nezaruci, ze Vas holky budou brat. V tehle dobe je zajimaji tak leda frajeri, prusvihari a nagelovaci blbecci.

Nejsem si jista, jestli Vase snaha neprijde vnivec... jako citlivy jedinec myslite, ze se ji libite a ze o Vas uz aspon zavadila pohledem?

jaa*
hodnocení

Já vím, že mě skoro všechny holky z její třídy nemají rády(ona teď asi taky), protože si myslí, že ten, co je středem pozornosti, má pravdu... Přece není možný, aby to takhle pokračovalo dál, on před nima hraje doví jak dobrýho no a je akorát namachrovanej a má blbý řeči. Já už dál nemůžu... toto mě moc dostává, chci mít kamarády, ale kvůli tomu, jakej doopravdy jsem, to nejde. Oni mají jiný styl myšlení atd... než mám já. No a holky jsou normální a zase mně mezi sebe nepřijmají, něco se stalo. Já vím, kdo za to může,ale nepochopím.

martinaa*

A to nemas ve tride vubec zadny kamarady jen proto, ze te jeden vul pomlouva? Takhle to vetsinou nefunguje. Necekej ale, ze te do sebe prijme skupina mladsich holek, to se bezne nestava a prijimaji mezi sebe prave jen ty namachrovane blbecky.

Muzu ti poradit jedine, co funguje - chovej se prirozene. Pokud za to nestoji ona, i kdyby slo o nestastnou jednostrannou lasku, driv nebo pozdeji objevis lidi, kterym se zrovna budes libit. Jak rikam, ve veku 17 let je problem najit spolecnou rec. Nenechej se vsak strhnout ke stejnemu mysleni, ktere ti nesedi, jen proto, abys zapadl a byl oblibeny. To nema smysl a hlavne bys ztratil sam sebe...

Jen se zeptam - tahle pomlouva u tech holek kazdeho, nebo jen tebe? A vis proc tomu tak je?

jaa*
hodnocení

No, já opravdu nejsem namachrovaný, jen jsem chodil ze sprch na výletě bez trička a on toho využil k pomluvám.Nevím proč tomu tak je a ty holky jsou stejně staré, ale tuším, že jsem jediný, kdo se mu postavil a kdo na něho tak před ním kašle... On má taky takové ty "poskoky" ... nevím, jak bych to řekl. Je to celé divné. Já bych se změnil, kdybych věděl jak. Naše holky mě berou, ale taky nikdy nezačaly hovor :( .

martinaa*

Proc by ses proboha menil? Abys mel kolem sebe vic holek? To snad ne... nereaguj a usmivej se, tim ho vytocis nejvic:) A na takove holky se zvysoka vykasli, takovych husicek je vsude plno.

Jeste mi vysvetli, proc holky od Vas nikdy nezacaly hovor. Neni to treba tim, ze jsi introvert? Nebo jim na tobe neco vadi?

Jinak chvilku tykam, chvilku vykam, omlouvam se:)

jaa*
hodnocení

prosímtě, neomlouvej se. Budeme si tykat? měl jsem ti to nabídnout dřív :) No, introvert nejsem... byl jsem, už nejsem. Falešný taky nejsem. Nevím, čím to je. Nechci mít kolem sebe holky, jen bolí, když vidím dobrý kolektiv, kde nikdo nepomlouvá(naše holky), do kterého bych chtěl patřit, ale nepatřím. Moc se lidem nedívám do očí, ale pracuju na tom půl roku a zlepšilo se to moc... jinak introvert ani náhodou :) Už ne.

martinaa*

A o cem si takhle s holkama povidas? Jako trida byste meli byt celek a povidat si o vsem moznym, samozrejme vsichni se nemusi bavit se vsemi, to zas ne:) Nemate proste tridu, kde kazdy kope sam a sebe a nic moc kolektiv? Ne jen holky, ale celkove? Holky drzi vzdycky pri sobe, malokoho mezi sebe pusti. Zkusil jsi se s nimi bavit tak nejak normalne ve skole?

jaa*
hodnocení

Já se s nimi bavím ve škole normálně, jsme třída kolektivní. Vždycky za nimi příjdu a zeptám se třeba, jestli umí na písemku, tak když řekne, že se učila celý tři hodiny, tak řeknu, že jsem se neučil tak dlouho, takže určitě umí a nemusí se tak strachovat, popřeju hodně štěstí atd... nebo třeba se bavíváme o tom, co se ve třídě stane.

martinaa*

Tak to je celkem normalni:) Ver tomu, ze ten namachrovany frajer se jim drive nebo pozdeji preji:) Zapomen na to, jak se na tebe divaji prakticky cizi holky z jine tridy.. a pokud te slecna nezkontatujte sama od sebe dejme tomu tri tydny, tak ma zrejme v hlave neco jineho nez tebe...:(

Bohuzel neni zadny zpusob, jak ji ukazat, ze jsi lepsi, aniz by ses vnucoval, notabene, kdyz ona sama treba nema zajem...

jaa*
hodnocení

Je to možné... asi zůstaneme kamarády, no a třeba se časem něco stane. Jenže přestat milovat nedokážu a navíc... kamarády. Vždyť mně celá jejich třída(holky, s některýma klukama se bavím) kvůli namachrovancovým pomluvám nemá ráda, vadí mně, že mě někdo pomlouvá a ničí mi tak přátelství s mnohými... Jinak si z jeho pomluv nic nedělám. Nevím, co mu mám říct, připadá mi to, jako bych kolikrát byl mezi malými dětmi, takže ho neřeším. Tuhle se se mnou jeden z jeho "poskoků" chtěl prát, tak jsem ho neřešil, neodpovídal jsem. Říkal, že se bojím... Jenže praní je pro malé děti. To, že je o půl hlavy vyšší by mi bylo ukradený, když je tlustší. Já 3x týdně aktivně sportuju a o víkendech zápasy třeba i 5 hodinové no a ještě chodím do posilovny a na 166 cm, co mám, zvedám 10kg na ruce třeba 20x(opakuju 5x), takže si na mně nikdo nedovoluje, jen má ten namachrovanec blbý řeči, protože ví, že mu nefláknu.

martinaa*

Ono nekdy flaknout je lepsi, nez se rok stresovat:) Jaa, never recim, ze nasili je utocistem slabych atd... muzes se dva roky stresovat, domlouvat, recnit a ruzne, ovsem kdyz padne jedna dobre mirena rana, priste si na tebe dotycny nic nedovoli. Kdo chce snaset posmivani a urazky porad dokola s tim, ze si jich nevsima a je vzdy nad veci (cemuz tak uplne neverim, obcas neco dobre mireneho zaboli kazdeho cloveka), tak at:) Ja se poprala parkrat a melo to kyzeny vysledek - nikdo si na me netroufl mirit nejake poznamky ci urazky. Nekolika mym kamaradum se taky posmivali nebo je rovnou sikovali - do te doby, nez se porvali. Kdo provokuje a skodi, musi take pocitat s tim, ze akce vyvola reakci, jaka se mu libit nebude. Vestina lidi to odsuzuje, bohuzel je to temer vzdy ucinne. Samozrejme vseho s mirou:)

Ber to tak, ze jsi se proste octil v trochu zpomalenem prostredi. Zatimco ty jsi dusevne nekde u maturity a na okraji vysoke, ostatni jsou skutecne jeste deti... s tim bohuzel nelze nic udelat, samozrejme mimo toho, ze se budes jako dite chovat taky... zkus se poohlednout po akcich mimo skolu, ve sportu ci jinde muzes najit obdobne spriznene a stejne vyzrale duse. Ve skole si vaz toho, ze mate aspon jednoho dva kamarady, a zbytek proste neres, zda se s tebou bavi, ci ne - nema to cenu, dokud oni sami nepochopi, jak trapni jsou. Mozna na to prijdou za rok, mozna zitra, mozna nikdy, ale to uz je osud:)

jaa*
hodnocení

Děkuju. 4/5 mých spolužáků jsou děti, zbytek je normální a s nimi také vycházím dobře..je to 7 kluků z 2 tříd a 5 holek. Zbytek neřeším, problém je, že já v mé milované vidím slečnu, kterou jiní nevidí. Byl jsem s ní venku a cítím, že nechci takového člověka ztratit, miluju ji moc. Ona je teď bohužel pořád se svou novou kamarádkou a trochu se mění. Nemohu se dívat na to, co se děje. Jak namachrovanec najednou ovlivňuje všechny kromě mých přátel. On se před holkama chová dobře, takže ho vidí jen jako dobrého kamaráda... třeba si nechává pročesávat vlasy a každá mu to dopřeje... Když mi i moje Milovaná na facebooku odepsala tak, že jsem z toho vyvodil, že si se mnou nechce psát, bylo to, jako bych dostal do srdce 3 kulky... je to zlý, nevím, jak jim ukázat, že on není takovej, protože mu pak holky všechno věří no a já... já už přišel o dost kamarádek jeho přičiněním, hlavně jeho přičiněním... :( On je vysazenej hlavně proti mně, snaží se mě zlikvidovat a daří se, ale... jsem v prváku, takže tohle bude můj kolektiv ještě na dlouhou dobu a je pro mně těžký bavit se s nimi, ale jde to, snažím se najít témata k jejich mentálnímu věku... Nevím, fláknout mu, bylo by to skvělý, ale co by si o mne pak ty holky pomysleli? Ony jsou normální, jen ho nevidí takového jaký je... Když jsem se ptal holky, která se s ním nebaví, co si o něm myslí, tak řekla, že podle jeho jednání je to úplnej vypatlanec(mimo holky samozřejmě) :(

martinaa*

7 kluku a 5 holek staci:) Rikejme tomu zdrave jadro tridy... drzte pekne pospolu a nedejte se rozhadat ci rozpomlouvat.:)

Problem je ten, ze jakkoli se ti nelibi jeji zmena, nemas pravo do ni nijak zasahovat. Je to jeji zivot a ty nejsi nic vic nez kamarad ze skoly, dokonce (vzhledem k tomu, o cem si tu povidame), nejsi ani jeji dobry kamarad:( Nezmuzes nic, leda za ni jit a vybalit, ze se meni, ten namachrovanec je idiot a jeji nova kamoska krava. Ale nevim, co tim dokazes...

Ten namachrovanec je pro holky snadno pristupny, holky se citi jako princezny, kdyz jim dovoli se ho dotykat, koukaji na nej jako nabozstvo, vid? Tenhleten typ kluku obcas pritahuje holky, ale opet musim zduraznit, ze pouze ty mlade husicky. Zrala fajn holka o takoveho vola neopre ani kolo. Co takhle nejaka prima konfrontace pred ostatnimi? Co se ho pred celou tridou zeptat, proc te pomlouva, vymysli si o tobe, kdyz te ani nezna... jaky je jeho cil, jestli si takto leci nejaky mindrak? Primy kontakt by byl nejlepsi, to by asi necekal, a je to rozhodne lepsi, nez po stranne nekoho presvedcovat, ze jsi jiny. Timhle stylem to nezvratis nikdy.

A jeste dulezite - tem holkam, ktere mely byt tve kamaradky: holky a celkove lidi, ktery se od cloveka odvrati, jakmile jim nekdo jiny nakuka pomluvy, aniz by se ujistily, zda jsou pravdive - to nejsou kamaradi. To je jen povrchni sebranka, se kterou se bohuzel musis smirit, tento typ lidi se kolem tebe bude vyskytovat cely zivot. Bohuzel.

Jsi si jisty, ze v milovane vidis, jaka skutecne je, aniz by sis ji idealizoval a maloval naruzovo? Za se mi, ze k ni jaksi zatim cesta nevede. Nechce si s tebou psat, veri lzim a pomluvam... nevim, ja takoveto lidi nemam rada. Nikdy jsem moc nepomlouvala a pokud to nekdo prede mnou dela, rozhodne ten dotycny nepatri mezi me kamarady a patrit nebude.

jaa*
hodnocení

Děkuju. Je to tak ,že když řekne něco nejlepší kamarádka, tak to stojí minimálně o zvážení. Teda alespoň u holek. Ony jsou spolu už rok, já si s ní píšu teprve 2.5 měsíce. Viděl jsem, jaká je, bez přikrášlování, ale mění se. Ztráta takového člověka, jakým byla a asi ještě je ona, bolí.

martinaa*

Ja vim, znam to:( Ale verte, ze s tim se v zivote potkate jeste mnohokrat, kdy budete bezmocne zatinat pesti a sledovat, jak se fajn clovek meni v blbce...:(

krkovicka*
Marti,když už tady bylo vše řečeno a od 17.6. komunikujete jen Vy s tazatelem,nebylo by lepší pokračovat mailem? Jen můj pocit :D
martinaa*

Aha:D To me nenapadlo*hi*... toz tazateli, registruj se a muzeme si dopisovat vnitrni postou, pripadne tu nechej mail. Ovsem nejsem na nem kazdy den:)

krkovicka*
Jen jsem si všimla,že jste jeho zpovědní vrba a pro přichozí(teda pro mě-nemůžu mluvit za jiný) nemá cenu přispívat ;) leda tak u nesouhlasu,což jsem nenašla
doplněno 22.06.11 21:28: Ne,neomlouvejte se jen můj nápad.Který mě napad :-D
doplněno 22.06.11 21:29: Ne,neomlouvejte se jen můj nápad.Který mě napad :-D
martinaa*

Tak se opet omlouvam*hi*

jaa*
hodnocení

takze jsem registrován, jen mi prosím ukaž, jak se s poradte.cz pracuje, tak trochu to, no *cteni* zatím neovládám :)

martinaa*

Toz vitej u nas:) Napisu v sobotu, zitra nestiham a dneska uz jsem docela unavena... zatim se drz:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]