Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenutá chirurgická pomůcka vs žaloba

Od: abot* odpovědí: 6 změna:
Dnes přišla manželka od lékaře s tím ,že po operaci před 3mi měsíci ji zapoměli v těle chirurgickou pomůcku. Tzn. novou operaci . Máme zažalovat nemocnici o náhradu škody popř. odškodnění?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nensy*
hodnocení

2x
ARBOT-Já jsem zažalovala taky nemocnici*bum*musite mit prokazatelny dukaz.No připravte se na boj *uf*dobrého advokata*palec*toho bude hradit nemocnice.Mě to trvalo 4 a pul roku boje*bum*vyhrála jsem to*ua*rada poradim jak bojovat.
abot*
hodnocení

nensy dík za odpověd,máme to dnes nový poznatek ,manzelka se musí ted objednat v nemocnici aby ji udelali reoperaci na odstranění toho cizího zapomenuteho tělesa, ale je otazka jestli tam kde ji dělali operaci anebo si najít uplne jinou nemocnici aza další jak zajistit vyoperovanou věc /zapomenutou/ pro soud. asi to nebude nic jednoducheho ale advokat by to měl vše zajistit. Ted je otázka zda do toho jít ,sehnat advokáta atd už se me z toho děléa tma před ocima*smich**cert*
al bunda*
Advokáta si najměte ještě před tím, než půjdete na reoperaci!
abot*
hodnocení

al bunda , dík , zítra ho du shánět*uf*
zkusil bych také rentgen, alespoň budete vědět, co to bylo a máte další důkaz k dobru ;)

nensy*
hodnocení

0x
Abot- Omluva za překlep u tvé přezdívky;) když já se dala do boje*uf* jen se nebat.. Tak u mě to bylo hoší mě udělali 4 rengeny a neviděli nic.Osmí den jsem jela domu a devatý den to začalo vysoké horečky a naše nemocnice mě zjistila ponechanou roušku v dutině hrudní a začalo peklo*plac*.Je na ženě jak se rozhodne kde se nechat znovu operovat.Držím pěsti at to dobře dopadne dejete vědět jak pokračujete.SO.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]