Nejste přihlášen/a.
cau, jenom jsem se chtel zeptat, chodim s holkou uz od druhe tridy (zakladky)... ted nam je 17, a zacnem se sexem, ale k věci, chtel jsem se zeptat, jestli nas prvni bude o to lepsi nebo o to vetsi trapas, mate nekdo zkusenosti s necim takovim? predem díky zaodpoved
Souhlasím s Mařenkou. Mimoto si myslím, že pokud se znáte tolik let, tak k nějakému zásadnímu trapasu dojít nemůže. A i kdyby se něco nepodařilo, tak to určitě s přehledem zvládnete!
Pokud jste na to připraveni, tak určitě jste připraveni i nést sebou riziko v podobě nechtěného těhotenství. Samozřejmě, že je dnes antikoncepce, kterou určitě doporučuji, ale nikdy není 100%. Jedná má kamarádka má v sobotu svatbu, nedostuduje VŠ, poněvadž to taky chtěli zkusit a za pár měsíců budou tři. Nuž rozvažte, jestli chcete jít do toho. Myslím, že není kam spěchat. A pak se Tě zeptám až by jsi se jednou chtělm dejme tomu ženit, chtěl by jsi aby byla panna?
ency.Dříve panenství,byl základ k partnerského vztahu.Ale dnes jak to vidím a slyším,tak by se asi hoch pozastavoval nad tím a dumal jakto, že je ještě panna.Je to škoda,že panna je vzácností,ale je to dnešní doba a my s tím nic nenaděláme.Sex před svatbou a né jen před ní, je dnes normální.Jako za mne bylo běžné,že sex byl až po svatbě.Ale byl i sex před svatbou a tutlalo se to.
Jestli nemělo být psáno "do druhé třídy"
Ale vážně - můj spolužák ze střední školy se se svojí dívkou kamarádil už od předškolního věku a jak postupně dospívali, jejich vztah se průběžně měnil. Pokud vím jsou spolu dodnes a věřte, že jim docela závidím...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.