Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Geocaching, jak luštit

Od: tom1997 odpovědí: 3 změna:

Čau, jenom jsem se chtěl zeptat, začal jsem s geocachingem, ale kdyz jsem se díval do nápovědy, tak tam byly napsány nejáká rozházená písmena, čísla, velká písmena atd. Můžete mi prosim poradit, jak to rozluštit? díky moc předem :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

3x

Luštění je velmi jednoduché. Na pravo jsou dvě řady písmen. Vlevo je zakódovaný text. Vezmi tedy první písmeno zakódovaného textu a podívej se kde je v pravo. Pak se koukni na to které je nad/pod ním a to je to správné. Takhle to udělej se všemi. ...A nebo použij tlačítko Decrypt.

atreus*
hodnocení

0x

Asi byste měl být konkrétnější - dát odkaz na danou webovou stránku.

hodnocení

0x

Vedle hintu máš napsáno dešifrovat, tak na to klikni a budeš si moci nápovedu přečíst. O jakou konkrétní keš ti jde? Některý nápovedu nemají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma geocaching

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]