Nejste přihlášen/a.
Da se koupit mapa z valky? Nerad bych nekde slapnul na minu... ve vnitrozemi. +rad bych rybaril v mori (Istrie), je nutny nejaky rybarsky listek? Kde koupit? Diky moc za rady.
Neradím ti chodit po Chorvatsku tam kde nevodí cestovka.Já jsem tam při jedné dovolené,ca 2roky šel do vedlejší dědiny.Zkratkou co se jevila výhodnější než po silnici.Najednou byl předemnou chlap v maskáčích se samopalem a řval jak blázen.Když se uklidnil tak jsem chtěl ,co se stalo.Měl jsem nahnáno,kdyby mne odpráskl,vživotě by mně nikdo nenašel.Jen jsem blekotal že jsem turista z česka a domluval se s ním rusky.Vysvětlil mi,že jsem prošel minovým polem a musel jsem sním obejít asi5kiláků daleko.Nikde žádná cedule,nic,prý to místní vědí.V životě už by mne nenapadlo někam jít mimo kemp a silnici.Nevěříte?Věřte.Myslím že ty miny ani nehledají,nechávají je napříště.A o těch rybách tady bylo minulý týden.Má být povolenka ale místní se tomu smějí a docela nahlas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.