Nejste přihlášen/a.
Vážení čtenáři a rádcové, prosím Vás, jak poznám, že mě chytl "slepák", jeho podráždění a nebo jde jen o brutální větry?
Od včerejšího rána mě strašně bolí pravá strana břicha, při stisknutí a zatlačení o to víc, stejně jako při jakém-
koliv pohybu. Bolest se stupňuvala od rána. Břicho mám nafouklé a jak kámen. Každé pozřené malé sousto mě vyvolá bolest a dost
odbrkávám, ačkoliv nenám absolutně po čem. I po loknutí vody. Ted jsem v kamionu v Itálii, zítra budu v CZ, a
v pátek mám odjet na Krétu. Děkuji předem všem.
To nafouknutí a tvrdost břicha mluví pro větry. Udělat pár dřepů, pomasírovat ve směru hodinových ručiček a strávit delší chvíli s novinami na wecku? Jinak i lékař má někdy problém rozlišit slepák. Dceru mi 2x odvezli do špitálu jakože slepák a pak z toho byla začínající angína, která se u děvčátek projevuje zduřením a bolestivosti některých žláz v bříšku.
Držte se a šťasný návrat domů
Děkuji za odpověď, masíruju, ale i to dost bolí. Nechci to brát na lehkou váhu, ale mám strach z doktorů, aby mě nerozřízli třeba zbytečně.
Naše rodina "větrá" ostošest a říkám, že nikdy (!), ale opravdu nikdy jsme neměli tvrdý břicho a velký bolesti při tom. Takže tahle rada, to může být docela dobře rozsudek smrti.
Jen jednou měl starší bratr relativně obdobné problémy a ještě, že při opravdu velkých bolestech zvládl dorazit na pohotovost.
děkuji moc i vám, rozumím. ty odvary si dělám, ale asi byla chyba, že je piju ještě horké. zatím moc nepomáhají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.