Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
prosim o radu,expritel me dluzi penize,cca 20 000,bohuzel na tuto pujcku nemam zadny doklad,mam i presto nejakou moznost ziskat penize zpet? dekuji Lena
Za blbost se platí a vím to už i já. Půjčila jsem "kamarádce" vždy před výplatou 500-1000kč až je z toho slušná sumička a už 3 roky nemám ani "kamarádku" ani peníze, druhé jsem půjčila 2000 a taky dodnes čekám-vlastně už ani nečekám.
Jeden byvaly, syn velkeho podnikatele a frajirek az na pudu, me chtel natahnout do nejakeho letadla, ze pry mi vstup klidne zaplati a az budu vydelavat, tech 30 000 mu vratim. Rikala jsem - kdyz ses tak blbej ze to platis, tak plat. Samozrejme z firmy nebylo nic, nastesti je brzo skoro vsechny pozavirali... ale!
Byvaly si nasel milenku. Mela jsem podezreni, ale nejak jsem nevedela, az jsem nasla dukaz. Priznal se, milenka mela stejne prijmeni jako ja a cele jmeno stejne jako moje mama, brrrrrr. Hlavni ovsem bylo, ze prohlasil, ze bychom si to mohly prohodit. Ona by se stala oficialni pritelkyni a ja, jakozto lepsi z nas dvou pres postel (?), bych zustala aspon milenka... no, to jsem jaksi nevydychala, prvne jsem s nim vyrazila dvere (doslova), nacez jsem se dustojne odstehovala. A tech 30 000? Lhal mi, podvadel me a jeste prisel s takovou ubohosti? Poprve (a doufam naposled), jsem se zachovala jako ukazkova mrcha. Smlouvu nemel, dohoda byla jen mezi nami dvema. Zpet nedostal nic a taky nikdy nedostane.
Dobrý den. Musíte vzít spravedlnost do vlasních rukou, tak jak to udělala slečna Martina. Nic mu nedávejte. Proč byste to dělala, když na to nejsou svědci. A když nejsou svědci, tak tvrzení proti tvrzení, je patová situace. Ježíši, teď mě došlo, že vlastně slečna Martina je na opačné straně, jako Vy. Ona toho hajzla vlastně potrestala tím, že mu prachy nevrátila. No také řešení. Ale tím bych se snad ani nechlubil. Vy máte jedině šanci, že expřítel to sám vlastním mozkem uzná a postupně splatí, nebo jinak máte beze svědků smůlu, jako expřítel od slečny Martiny. A když to neuzná, tak máte celkem drahé ponaučení do dalšího života. A o násilném vymáhání raději pomlčím, protože to by byl návod na trestný čin. S pozdravem Laďa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.