Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro mě dosti prekérní situace

Od: tedysek* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chtěla bych vědět váš názor na to co bych měla teď podniknout.

Mám přítele,kterého miluju a jsem s ním šťastná a spokojená, i když jsou problémy. Teď ovšem nastal další a já nevím co dělat, nemám to totiž ani komu říci, moje bývalá nejlepší kamarádka si totiž vymyslela, že je těhotná (což bude asi pravda, viděla jsem ultrazvuk) ale horší je, že mi do očí trvdí nebo hraje na mě komedii, že to je dítě mého přítele a že už spolu mají poměr už asi půl roku (s přítelem tenhle měsíc oslavíme druhý rok).Přítel mi odpřísáhl, že s ní nikdy nic neměl a mít rozhodně nikdy nechce,a teď mám strach co bude až se to malý narodí. Nějak sem se s tím vším smířila, že už nemám nejelšpí kamarádku a tak proto teď nevím co dělat s jiným problémem. Můj přítel má kamaráda od dětství a považuje ho za nejlepšího přítele, jenže ten jeho kamarád, když jsme byli u něj, tak mi napsal sms, že chce abych se s ním vyspala že mi za to dá nějaký peníze a příteli ať to neříkám, že to bude naše tajemství.Napsala jsem mu, že ne, že na to mám svého přítele, tak přihodil o něco víc, to jsem ho tak nějak slušně poslala po té smsce do háje. Nevím, jestli v sobě měl nějaký alkohol nebo ne, jen se mi to pořád honí hlavou nevím jestli to mám říct přítelovi, nechci jim kazit přátelství(asi to jediný který teď máme), jenže jinak sem s tím sama a nevím co s tím ... Jen bych chtěla slyšet vaše názory, protože si nějak už vážně nevím rady... Předem děkuju za jakoukoli reakci

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

maja123*
hodnocení

4x

Tak předně: za nikoho se nedá strčit ruka do ohně...:(

Jinak: přítel bude muset po narození dítěte do půl roku popřít otcovství a rozběhne se kolotoč.Následuje test DNA,který určí otce dítěte.Řekla bych té ex kamarádce,že toto bude muset postoupit,počítá li s tím.vše se navíc bude řešit soudně.V případě otcovství zaplatí otec různé výlohy na náklady spojené z těhu,výbavička atd.Zpětně.Pak soud určí výživné.

Co se týče "kamaráda" Tvého přítele,máš li schované SMS,ukázala bych je příteli.zajímavé bude jak se zachová.Bude li stát při tobě,či se to obrátí proti Tobě.V takovém případě bych já osobně přítele okamžitě pustila k vodě.

amadeus*
hodnocení

4x

Já myslím, že je to náhodou docela jednoduchá situace. Příteli řekněte o kamarádově nabídce, ať si to pánové vyříkají mezi sebou, a pak si pár měsíců počkejte a uvidíte, zda je to dítě Vaší kamarádky jeho, nebo ne. Pokud tvrdí, že ne a vy mu věříte, tak bych se s tím nestresoval. Pokud to dítě nakonec bude jeho, bude mít daleko horší starosti, než to, že se s ním rozejdete.

palec*
hodnocení

2x

Dobrý den, partnerovi bych to řekl. Jestli se na Vás nedomluvili (test věrnosti), tak takového "kamaráda" bych mít nechtěl. Pokud se domluvili, byl bych na přítele hodně naštvaný (má důvod Vám nevěřit?).

martinaa*

Presne tak, rozhodne sms ukazat priteli, at s nim vymete zem. Aspon uvidi, jakeho hada si hreje prsou, tohle se proste nedela. Nez takove "kamaradstvi", to radeji zadne. Je docela mozna i ta hra, ale v tom pripade ji moc nechapu, odpovidala by tak veku 16 let.

Proc je nejlepsi kamaradka byvala nejlepsi? Rozhadali jste se? Mozna je to obvineni z otcovstvi ditete nejaky druh pomsty, aby Vam znicila vztah, aby Vas vykolejila... Muzete zustat nad veci a rici ji, ze ok, ze si klidne nechate udelat testy, protoze priteli verite, mozna ji seberete vitr z plachet.

Pouze otazka: jste si stoprocetne jista vernosti pritele? Ze Vam neco odprisahl, to jeste neznamena, ze to je pravda.

tedysek*
hodnocení

M8m jen strach jak přítel zareaguje, lae další věc je to že sem ze šoku tu smsku smazala.Tak snad mi bude věřit...

Už jsme se dokonce setkali a vůbec jí nevěřím, protože to neříkala moc přesvědčivě, jen mě prostě strašně vykolejilo to že to dokázala vůbec vypustit z pusy a ještě to roznášet, kvůli tomu vlastně už nemám přátele...

martinaa*

Tak kazdy normalni bych zareagoval, ze to proste uz nebude jeho kamarad.

Vite co? Take jsem mela v okoli takovou slipku, co vsude roznasela zli a pomluvy, je skvely manipulator. Ti, co podlehli (vetsinou chlapi, co s ni spi), se chovaji jako blazni, bezmyslenkovite ji vzdy haji. Ti, co zustali rozumni, ji nemohou prijit na jmeno, protoze proti sobe postvala uz desitky lidi. Holt nekdo ma jako svuj zivotni udel otravoval lidem okolo zivot... nechte ji byt, pokud bude na otcovstvi trval, v klidu ji oznamte, ze s testem otcovstvi pocitate.

maja123*
hodnocení

0x

omluva,napsala jsem to samé :)) shoda názorů :)

kytka*
hodnocení

0x

Ahoj,znám takovou situaci sama jsem si tím prošla a můžu ti na to říct jen to že takové kamarády a kamárádky jsou jen pro zlost.Od těch co nejdál,protože je zcela jasné z toho co jsi napsala že jim vadí že se máte rádi a nemůžou přenést přes srdce že váš kamarádský vstah už nebude stejný jako to bylo dřív protože máte jiné zájmy a starosti a snaží se vám dvěma váš vztah rozbít.Pokud se hluboce milujete a věříte si,měli by jste spolu mluvit o všem.To znamená i o tomhle problému s kamarádem svého přítele.Důležité je neztratit vzájemnou důvěru,protože pak už ten vztah nefunguje tak jak má protože pořád by měl každý z vás brouka v hlavě a plno černých myšlenek.Jen ty znáš svého přítele natolik dobře že se určitě rozhodneš správně a bude to fajn.Držím ti palečky ať to dobře dopadne

cibuk*
hodnocení

0x

Vy slečno mluvíte o vašem jediném příteli,ale to není váš přítel,to je podrazák.Jak vám toto může nabýdnou a ještě za peníze?Za co vás považuje?Jestli máte ještě ty SMS od něho,tak to ukažte příteli.Jinak se také může stát,že vás předejde ten váš zrádce a ze vzteku,že jste ho odmítla,tak může vašemu příteli nabulíkovat,že jste se chtěla s ním vyspat ,ale že on nechtěl.A co se týče vaší kamarádky,tak jestli se s ní váš přítel nevyspal,tak to dítě není jeho a na to se příjde ,až jí řekne, že chce udělat testy DNA!Nebot stále vás bude hlodat červíček.Důvěřuj,ale prověřuj!Jinak nebudete mít klid.Ale myslím si,že jestli si vaše bývalá kamarádka vymýšlý,tak se testů DNA zalekne.Ale hlavně, aby mezi tím nenechala do rodného listu napsat jako otce dítěte, vašeho přítele.Váš přítel musí si s ní co nejdříve promluvit a dát vše dopořádku,než se dítě narodí.A jestli máte více takových kamarádek a kamarádíčků,tak potěž Pánbůh.To budete stále něco řešit,že nebudete mít ani na sebe čas,ani si zařídit rodinu,protože zase budete čelit podezření zda je vaše dítě vašeho přítele a stále kolem dokola.Huš s takovými přáteli.Vzít koště a pěkně tu špínu vymést,pak se budete cítit jako v ráji. Hodně štěstí.

ann*
hodnocení

0x

Z toho, co se kolem Vás děje, se dá vyvodit spoustu závěrů. Některé zde již byly napsány. Tak třeba, nevím jestli se přítelův "kamarád" zná s Vaší "kamarádkou"?! Opravdu Vás přítel miluje. Co když to na Vás hrají všichni tři a chtějí aby jste se ve výsledku Vy rozešla s přítelem "sama" aby on nemusel podstupovat tuto situaci? Ano, důvěra je ve vztahu důležitá, ale "nemužete" mu bezhlavě věřit!? Testuje Vás? Chce Vás zahnat do "kouta" toť otázka *nevi*

izu*
hodnocení

0x

Jen čas ukáže pravdu,bývalá kamarádka se může jen snažit pokazit vztah a její tvrzení mi přijde pokud to není pravda psychopatické.Záleží na vás,jestli věříte příteli,ale jak říkám,chce to jen čas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]