Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám strach že mám nádor

Od: kackalunakova odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, měla bych dotaz už asi 14 dní mě pobolívá hlava jsem unavená, a ve škole mi řekl kamarád že můžu mít nádor na mozku je mi 18 let a mám strach, víte já hodně času trávím na počíátači tak jestli to není třeba z toho ale mám strach co mi řekl ten kluk :(

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

Dobrý den, jediná rada, zajít si k lékaři, nemluvit hned o nádoru, jen o bolesti hlavy, nádor bych nechal až jako poslední možnost, může to být oslabený zrak, alegrie apod, důvodů může být mnoho

kackalunakova
hodnocení

A neumírá se na to? Dá se to léčit kdybych měla takové problémy?

jena*
hodnocení

0x

Zdravím,neplašte se hned jak vám kamarád řekne,že můžete mít nádor.On vám přece do hlavy nevidí,nebo ano?

Mě to spíše připadá na únavu očí od monitoru počítače,a organizmus vám tímto způsobem dává najevo,že si máte odpočinout.

Může to být krční páteř.Návštěva lékaře by nebyla úplně od věci.

kackalunakova
hodnocení

Bojím se co mi řeknou lékaři :(

stirecek*
hodnocení

0x

Tak proč ten počítač nevypnete? Za pár dní bolest přejde, uvidíte!

doplněno 28.05.11 15:27:

Za "nás" se autoškola dělala z knížek a na papíře a fungovalo to taky. Bez faceboku jsme se taky obešli. Bohužel víc vám neporadím.

kackalunakova
hodnocení

Dělám autoškolu na počítači a také se učím a občas chodím na Facebooku chtělo by to ale asi omezit...

kackalunakova
hodnocení

Když jsem byla venku tak je všechno v pořádku a hlava mě nebolí :)... A dají se takové nemoci léčit?

borax*

Pochopitelně, že se dají léčit i nádory na mozku. Rozhodně bych to neviděla tak černě. Moje kamarádka dokonce viděla dvojmo, odmlévala, hlava ji bolela jako střep, dokonce přestávala vidět...problém byl v krční páteři...párkrát byla na rehabilitaci a je povšem, není ji už vůbec nic.

Můžete to mít od toho počítače, nejen od monitoru i od špatného sezení a držení těla. Také můžete být dehydratovaná, hodně pijte obyčejnou vodu. Klidně si k lékaři zajděte, nemusíte mít strach. Naprosto ale chápu vaše obavy, jednou jsem měla "něco" v krku, nešlo to spolknout, ´taky mě napadl nádor. Tu hrůzu nikomu nepřeju, nechtělo se mi k lékaři, ale ta úleva potom. Byl to jen čep na mandli.

hodnocení

0x

A když sedíte a učíte se na tom počítači, jakpak sedíte? Chudák páteř po několika hodinách! A víte, kolik bolesti může být od páteře? Spousta lidí by mohla povídat. Včetně toho, že dovede napodobit infarkt. :D Možná, že by stačilo sednout si správně a po chvilkách přidat pár cviků na protažení a posílení zádového svalstva. A bude po nádoru. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]