Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, omlouvám se jestli jsem ve špatné rubrice, ale nenašla jsem lepší. Nevíte co by to mohlo znamenat, když se každé ráno manžel budí přesně ve 4:44h? Třeba nic...prostě se budí, ale třeba ne..:o). děkuji všem za úvahu.
Jsou i tací kteří nepotřebují budíka,mají prostatu.Jinak jsou skřivani a sovy, já býval vždy sova, ale náš pes mě pomalu přeučuje na skřivana a už se mi pomalu taky nastavuje vnitřní budík, i když na trochu později.
Pokud je to vzdy stejne, tak to bude asi tim, ze v tu dobu zvoni budik, ne?
Pokud to budikem neni, v kolik hodin se budi v zimnim case? O hodinu drive?
To, co píše luigi, to je, myslím, ono. Prostě se budí některá z částí vnitřností. Biologické hodiny se tomu říká Měla jsem u sebe na tři dny dvouapůlletého vnoučka. Vykoupala jsem ho, nakrmila, nechala chvíli bez pleny a vlítla jsem na pět minut pod sprchu. A on se tak pokakal, že se zlobím ještě dnes. Druhý den jsem koukala po hodinách a ve stejný čas jsem ho posadila na nočníček. Kanadský dřevorubec by se nemusel stydět za to, co mladý vyrobil. Jo, biologické hodiny to jsou!
Sovo, to není humus. To je živý organizmus, který funguje podle daných zákonitostech. A ta kakáš fialky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.