Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, omlouvám se jestli jsem ve špatné rubrice, ale nenašla jsem lepší. Nevíte co by to mohlo znamenat, když se každé ráno manžel budí přesně ve 4:44h? Třeba nic...prostě se budí, ale třeba ne..:o). děkuji všem za úvahu.
Jsou i tací kteří nepotřebují budíka,mají prostatu.Jinak jsou skřivani a sovy, já býval vždy sova, ale náš pes mě pomalu přeučuje na skřivana a už se mi pomalu taky nastavuje vnitřní budík, i když na trochu později.
Pokud je to vzdy stejne, tak to bude asi tim, ze v tu dobu zvoni budik, ne?
Pokud to budikem neni, v kolik hodin se budi v zimnim case? O hodinu drive?
To, co píše luigi, to je, myslím, ono. Prostě se budí některá z částí vnitřností. Biologické hodiny se tomu říká
Měla jsem u sebe na tři dny dvouapůlletého vnoučka. Vykoupala jsem ho, nakrmila, nechala chvíli bez pleny a vlítla jsem na pět minut pod sprchu. A on se tak pokakal, že se zlobím ještě dnes. Druhý den jsem koukala po hodinách a ve stejný čas jsem ho posadila na nočníček. Kanadský dřevorubec by se nemusel stydět za to, co mladý vyrobil. Jo, biologické hodiny to jsou!![]()
Sovo, to není humus. To je živý organizmus, který funguje podle daných zákonitostech. A ta kakáš fialky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.