Vážení obracím se na vás s dotazem ohledně poplatku v rehabilitačním centru. Konkrétně moje paní je po operaci kyčelního kloubu a po skončení léčby v nemocnici bude se doléčovat v rehabilitačním centru kde ji budou účtovat jednak 60kč jak je podle zákona a dále 70kč údajně za ubytování. Po dotazu jak ve středisku VZP tak dotazem (meilem) na min. zdravotnictví mě nebyly schopni říci zda ten poplatek 70kč je oprávněný nebo ho nemusí platit. Také jsem žádal v tomto středisku proč musí platit těch 70kč řekli že je to za ubytování. Čili jinak bude plati za každý den né 60kč ale celkem 130kč což je dosti vysoká částka pro nás důchodce. Proto vás žádám zda by jste mohli nám zjisit zda je vše v pořádku. Pokud budete potřebovat bliší ůdaje jsem ochoten vám je zaslat. Předem děkuji za vaší odpověď. Gottstein Jan Frenštát pod Radhoštěm Rožnovská 586 psč 74401
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.