Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluji ji, ale jsem pako

Od: palacky* odpovědí: 18 změna:

Jsem vážně takový kre*én, když miluji holku a nevím co mám dělat a teď když jsem zjistil že ji někdo balí tak s tím nic nedělám...?...:XDDDD...Nevím co s tím mám dělat...

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cibuk*
hodnocení

1x

No kretén nejsi,to je u mladých běžný,že když se zamilují tak jsou jako dřevěný panáci.Když jsi dokázal s ní hovořit předtím,tak dokážeš i ted.Ale jak píšeš tak se kolem ní točí jiný,ale to neznamená, že pro tebe je vše ztraceno.Chovej se stále jako nyní.Jen ty budeš vědět,že ji máš rád.Bud jí tím nejlepším kamarádem,ale nevnucuj se!Bud vždy u ní, když to bude potřebovat,tedy jestli se každý den vidíte.Když ji uvidíš smutnou,zeptej se jí co ji trápí,bud takovou vrbou, která dokáže ale mlčet..Když tě někam přitom odkáže,tak ji jen řekni,když bude chtít tak at přijde a víc nenaléhej.Když bude veselá,tak ji nezávid,ale raduj se sní.Bude tě to trápit,když ji uvidíš s jiným,ale musíš to vydržet.A bud se rozejdou a budeš mít potom šanci,nebo si dokonce ty najdeš jinou.Nebo druhá možnost je ta,že budeš dělat jako,že nevíš o jiném hochu a pozveš ji do kina,na zmrzlinu,nebo jestli víš co ji zajímá, tak ji tam pozvat.Bav se sní o všem možném, uplně nenuceně.Hlavně před ní toho nynějšího hocha nepomlouvej.Ona by to nepřijala.A jestli s ním ještě nechodí,tak na co čekáš?Proč tu tukáš jako datel do klávesnice?Už jsi se měl hodit do gala a jít ji někam pozvat.Nebo jen tak si pokecat před domem a pak ji někam pozvat na zítřek.Víš láska a průjem se od sebe neliší.Jedna ničí srdce a druhá kalhoty.Ale ty určitě nemáš plné kalhoty,tak začni řešit lásku.Držím ti palce.*pusa*

maja123*

... tedy cibuku,ta Vaše odpověď je nejlepší a nejkrásnější rada,jakou mohl mlaďas dostat!*andel*

martinaa*
hodnocení

0x

Snad co ma delat ona, ne?:) Ma na vyber, to je prirozeny zakon prirody. Silnejsi (chapej hodny, prijemny, umi potesit, gentleman...), vyhrava. Muzes ji ukazat, ze jsi lepsi nez ten druhy, ale zase se nevnucovat. Bavite se spolu, nebo je to tajna laska? Jestli o tobe nema ani paru, musis se nejak zviditelnit...

palacky*
hodnocení

Mno jasný zviditelnit...ale když vůbec nevím jak...dřív jsem s ní normálně mluvl měl jsem ji rád...atd...Ale od té doby co jsem si uvěomil že ji miluji...Tak se jí stydím vůbec něco říct aby mně neodkopla...pak bych byl eště víc nešťastný než-li jsem teď...:(

martinaa*

Tak s ni normalne mluv dal:) Kdyz budes stat za rohem a doufat, ze prijde sama, tak se nedockas... Pozvi ji treba do kina, na zmrzlinu... a povidejte si o nejakem spolecnem tematu, zajdete na prochazku atd, smejte se spolu, smich nejlepe sblizuje ... dej ji najevo, ze se o ni zajimas, je to s ni dobre a mas zajem o to, co si mysli, co rika:) A necekej, az te ten dalsi predbehne.

pavlinka1
hodnocení

0x

Jo pritel mi tenkrat taky rikal, ze me miluje,ale ze nevi proc nedokaze udelat nic proto, ze se nam rozpada vztah. A pokracovani? Neni. Rozesli jsme se, oba jsme toho litovali, bolelo nas to, boli to porad...ale kazdy uz zijem po svem...naucili jsme se s tim zit. Jestli bych to vratila? Ano...vratila. Ale musela bych videt, ze by za nas bojoval stejnou silou jako ja...protoze proc bych mela jinak stat o muze, ktery by za me nebojoval, kdyz ja bych za nej dychala. I kdyz ho miluju, nedokazu byt s clovekem, ktery o lasku nebojuje.

Pouceni?! Proc by o vas mela pritelkyne stat, kdyz vy o ni nestojite..aspon z jejiho pohledu a vaseho nicnedelani.

martinaa*

Jenze oni spolu jeste ani nechodi:)

palacky*
hodnocení

Pavlinka...Teď jste mi něco dala do hlavy...no...že bych opravdu měl bojovat...Ale jde o to že já v životě neměl přítekyni je mi 16...a vůbec nevím jak na to...8 (...nechci právě nic pokazit...

pavlinka*

Hm..v 16ti moje lasky dopadaly tak, ze jsem byla prilis stydliva a jediny kam jsem dospela, byla nejaka poradna, kde jsem o tom dokazala pouze napsat. A pak jsem to jenom obrecela a sla dal... A pak jsem vzdycky, kdyz jsem se zamilovla, presne vedela jak to dopadne - laska - poradna - nic.Ale o lasce se nemluvi, laska je.

Dnes uz chlapa dokazu lapit...ale zase neumim resit problemy :-/ porad je neco k reseni :)

Dokazte, ze za to stojite vy a ne on!

maja123*

Srovnej si v hlavě,jestli by jsi unesl případné odmítnutí a jestli by jsi byl schopen být dál její kamarád,stát opodál a nabídnout svá ochranná křídla.A pak jí řekni,co k ní cítíš.a uvidíš.

.Víš v 16 o mě taky stál tak príma kluk,ale tehdy jsem to viděla tak,že je blbý,když je o rok mladší-odmítla jsem ho tak blbým (asi se mi líbil jinej,a byl to pěknej tydýt) způsobem*zed*,že se za to stydím ještě dnes.Sice jsem na to pak přišla,čím pro mne ten odmítnutý byl,ale bylo pozdě bycha honit...dlouhá léta jsem toho litovala...kdyby to ustál...zamilovala jsem se do něj až příliš pozdě *plac*

takže hlavu vzhůru,protože i my holky jsme v tomto věku pěkný trubky*mala*

hodnocení

0x

Jo, dřív šlo namočit holce copy do kalamáře, ale jednak to dělali mladší borci a jednak už dneska kalamáře ve školách nejsou. Jak se vlastně vídáte? ste spolužáci, nebo sousedé, nebo...? Na možnostech to taky záleží. A co takhle někam ji pozvat? Do kina, na nějaký open air festival? Třeba jsi tam chtl ít s kamarádem, měli jste dva lístky a on nemůže. Ačkoliv to by zase vypadalo, že je to nouzovka. Ale mohl bys ty lístky vyhrát v nějaké internetové soutěži.. Přemýšlej.

maja123*

...vždyť může prostě říct,žemá dva lístky na to a to..že by mu udělalo radost,kdyby tam šla s ním...

To by bylo to nejlepší :), stejně takové manévry se nakonec mohou obrátit proti němu.:(

krkovicka*
hodnocení

0x
Promiň,radily jsme ti tady tak před 3mi tydny a tys naše rady sis nevzal k srdci.Takže ano,pako jseš :-D jen vtipně řečeno.Chlape co s tebou...fakt nevím.
maja123*

Ona se odvaha někdy hledá dlouho,no...:))

palacky*
hodnocení

Já vím...Ale jsem tak zoufalý, že jsem čekal i jiné odpovědi když to sem napíši znovu...Jsem moc srab ji někam pozvat, a tak už má jiného...Teď se znažím nějak zapomenout ale nejde to protože je to moje spolužačka...:(...Ale já to nějak překonám...Díky za rady všem...:)

maja123*

...Budeme ti držet palce...třeba se ten jiný neosvědčí...a třeba se najde jiná...překonáš to,neboj,i když je člověku tak smutno...

Nejhorší,co bys mohl udělat,kdyby jsi se děvčeti nějak vnucoval,donášel... ale to ty neděláš a je vidět,že ti na dívce vždy bude záležet a raději si dvakrát rozmyslíš.co uděláš,než zraníš ji nebo sebe,že? Tak ses vlastně zachoval chlapsky.

Jednou to jedna ocení:).Tak to vidím já.

Měj se fajn*mala*

hodnocení

0x

S tim nic nenadelas.ale rozhodne chovej se dle moznosti prirozene,kamaradsky a klidne vyjadri vetsi sympatie.Mel by jsi vedet,ze si protejsek vzdycky vybira zena,at delas co delas.Nekdy ani sama zena nevi predem,co ji na tolik bude imponovat a bude v koncich.takze zadne osvedcene recepty,bud svuj a bud a nebo.To se to povida,kdyz clovek trpi tim nezvladnutelnym zpitomenim...Musi si tim clovek projit a preckat to,zaroven by to melo cloveka nekam posunout kupredu.Tak vydrz a treba budes mit stesti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]