Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
teta má na úřad práce přinést zdravotní sebehodnotící zprávu. Obrátila se na mě o pomoc sepsat to, ale bohužel jsem nikde nenašla nějaký vzor. Takže nevím co přesně tam má být a nerada bych střílela od boku. Znáte úřady určitě by to vrátili, že to nevyhovuje.
Neporadíte mi v bodech co se tam uvádí?
díky
Abych pravdu řekla, to také slyším poprvé. Předpokládám, že to je jenom vznešenější název životopisu z hlediska zdravotního stavu uchazeče o práci. Údaje o zdravotním stavu podléhají lékařskému tajemství a tak si to vlastně vyžádají touto formou - uchazečka napíše to, co považuje za možné zveřejnit. Mohou být práce, které nemůže vzhledem ke zdravotnímu stavu vykonávat. Např. práce v prašném prostředí, fyzicky namáhavá práce, práce venku v zimním období apod. Tím se už při výběru zaměstnání některé profese předem vyloučí. Takže jestli teta nemá nějaké zdravotní problémy, tak bych jenom stručně napsala, že její zdravotní stav je dobrý a nemá žádné omezení při výkonu zaměstnání. Jestli je třeba alergička nebo podle preventivních prohlídek má nějaké omezení, záleží na ni, jestli to tam uvede. Ona není lékařka, tak se může klidně i mýlit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.