Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neschopnost dosáhnout orgasmu

Od: rorry odpovědí: 11 změna:

S muži jsem se začla scházet před více než půl rokem, vystřídala jsem jich pár a taky za tu dobu už dost zažila. Bohužel jsem nikdy s klukem nezažila orgasmus. :( Všichni se moc snažili, dělali možné i nemožné - - ale prostě nikdy nic. Libilo se mi to s nimi, - muži mě přitahují...tak nerozumím v čem je ten problém. Slyším od lidí - je to v hlavě! ale já už opravdu nevím co mám dělat, vždy jsem uvolněná a užívám si to. Když si to dělám sama, není problém. ...jsem studentka vš) asi mi není pomoci, že? podle mě je to už dlouhá doba a něco by se změnilo :(

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Rorry, pokud to cítíte jako problém, doporučuji návštěvu sexuologa a probrat to s ním. Tem by Vám mohl pomoci objevit, kde je u Vás problém a co se s tím dá dělat. I když je takových žen spousta, neznamená to, že se s tím musíte smířit. Zkuste proto něco udělat a sexuolog je dobrá volba pro začátek.

eulalie*
hodnocení

2x

No já bych byla hlavně opatrná při takovém počtu partnerů, co střídáte. Velký počet zářezů na pažbě ještě neznamená, že máte kvalitní sex. Chce to najít jednoho stálého partnera, s ním navázat blízký vztah a i ten sex pak možná bude lepší. Když se honíte jen za orgasmem, střídáte muže jako ponožky, tak se nedivte, že vám to s nimi nejde.

hodnocení

2x

Při střídání se může ještě více prohloubit problém.Toto je většinou jen záležitost jedné noci ale pkd je jeden stálý partner,který Vás pozná (postuopem času) tak Vám bude moci vyhovět (a Vy jemu!) a jistě Vás pak bude i uspokojovat lépe než náhodné známosti!

bobika*
hodnocení

0x

To myslíte vážně že studujete VŠ?

ohneta*

A co je na tom divného, mnoho žen není schopna dosáhnout orgasmu.

doplněno 25.12.12 14:42:

rorry, jak píše kapka, není ještě nic ztraceno. Já jen reagoval na příspěvek přede mnou.

rorry
hodnocení

hm tak asi nic, tak PARDON že se ptám ...já si jen přeji být normální a užívat si to - jako většina lidí na světě) asi toho chci moc :(

karelst*
hodnocení

0x

Pokud orgasmu dosáhnete sama,tak jste orgasmu schopna dosáhnout. ;)*smich* Hodně záleží na vhodnosti partnera.Myslím vhodného konkrétně pro Vás. Pokud často masturbujete,zkuste trochu polevit. Můžete mít prožitek,tedy dosáhnutí vrcholu,fixovaný na konkrétní Vaši stimulaci,kterou těžko někdo napodobí.Leda,že byste ho to naučila,což lze nakonec také. Toto je časté u nás mužů,kteří si onanií zafixují dosažení vrcholu právě jen svou "šikovnou" rukou. Někteří onanují tak,že už je ani nestimuluje pochva partnerky,protože je ve srovnání s jejich rukou "příliš" volná...Netlačte na pilu a pokud jste měla první tělesný styk před půl rokem,tak může chvíli trvat,než se ta "zvířecí samička" ve Vás probere.Ta totiž nepodléhá Vaší kontrole,zrovna tak jako ostatním ženám.To samé,v bledě modrém,je u chlapů samozřejmě.

hodnocení

0x

Některá žena potřebuje být s jedním mužem déle,aby z toho při sexu něco měla.Takže je tak nestřídejte,to vám asi nepomůže.Některá žena má skoro s každým mužem organismus hned,některé trvá delší dobu než se s ním sladí a začne si to užívat.

pravě taky si myslim.. střídáním partneru se ten problém akorát prohlubuje... musite si zvyknout na jednoho, sladit se, naučit se co nejlépe vzájemně uspokojovat.. to při střídání moc nejde.. každemu se libi něco jineho...

dericcaster*
hodnocení

0x

To, že se vám daří dosáhnout orgasmu vlastní stimulací a při tom se to nedaří s partnery, skutečně svědčí nejspíše o nějaké psychycké překážce. Není to zas tak neobvyklé a ani si to nemusíte uvědomovat. Jako výborný "uvolňovač"je doporučována sklenka vína. Jinak může celkem účině pomoci i odborník. Článek o problému

artik*
hodnocení

0x

a proč si u sexu s partnerem taky nepomáháte?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]